Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mutogatja magát szinte...

Miért mutogatja magát szinte mindenki, aki ezzel a sporttal foglalkozik?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy aki testépít, állandűan mutogatja magát facen, instán, stb helyeken. Főleg a 30 év alattiak.

Tele van a net feszengő majmokkal, meg csücsörítő pitsákkal.

Más sportok képviselői, pl szertornászok miért nem csinálják ezt...?

2016. márc. 19. 18:41
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Ez a sport sajnos jobban bevonza a szennyet, mint pl. az általad említett szertorna. Nem mindannyian egyformán értelmezzük a testépítést, kéne ugye némi inteligencia is, hogy a dolgokat a helyén kezeljük, de ez a többségnél sajnos átmegy önimádó, magamutogató nárcizmusba.
2016. márc. 19. 19:53
 12/46 anonim ***** válasza:
A nem sportolók is ugyanannyira feszengenek fb-on csak ők ruhában.
2016. márc. 19. 20:30
 13/46 anonim ***** válasza:
Mert önbizalom-és értelemhiányosak.Szerintem már az is a nevetséges kategória,amikor egy testépítő kötelezően atlétát,ujjatlant vesz fel utcára.Ha valaki izmos, az látszik egy sima pólóban és rövidnadrágban is.
2016. márc. 20. 07:46
 14/46 Cortez70 ***** válasza:
De ujjatlanban még jobban látszik. ;)
2016. márc. 20. 07:55
 15/46 anonim ***** válasza:
#13: egy szépen kidolgozott váll csak ujjatlanban látszik. Engem egyáltalán nem zavar, ha kánikulában a jó pasik ujjatlanra vetkőznek. :D
2016. márc. 20. 07:57
 16/46 Cortez70 ***** válasza:

Így van Vera. Azokat zavarja, akiken semmi izom nincs és irigyek az izmosabb emberekre.:)

Ahogy a mondás is tartja: mi a különbség a testépítő és az átlag nem sportoló ember között? Az, hogy a testépítőt nem érdekli, ha a másik ember nem izmos. Ennyi.:)

2016. márc. 20. 08:01
 17/46 anonim ***** válasza:

Érdekes módon az egy férfit sem szokott zavarni, ha egy jó nő miniszoknyát húz, és kint a dekoltázsa. ;)

Eddig egy sráctól hallottam csak, hogy be kellene tiltani, de ő majdnem felcsavarodott miatta egy fára. :D

Az ilyen nőket is az a nő szólja meg, aki irigy...

Engem spec jobban zavar, amikor valaki csont és bőr, vagy kövér, és az vesz fel ilyen ruhát, legyen akár férfi, akár nő. Meg akkor sem szólom, mindenkinek szuverén joga, hogy hülyét csináljon magából. De nem szép látvány, nah.

2016. márc. 20. 08:28
 18/46 anonim ***** válasza:

"Azokat zavarja, akiken semmi izom nincs és irigyek az izmosabb emberekre.:)"

Nyilván te tudod,hogy rajtam semmi izom nincs,és ezért irigy vagyok.Én jól érzem maga sima pólóban is,nem ettől függ az önértékelésem.Amit mondani akartam az az,hogy általánosságban olyan dologgal menőzni ami egyébként is látszik,önbizalomhiányból ered,és fölösleges.Én pl.gitározom 20 éve.Sokan el is ismernek,mondják,hogy tehetséges vagyok.Ez természetesen jól esik.Mikor megyek a próbaterembe,vihetném tok nélkül az elektromos gitáromat,pengethetnék a villamoson,a face-re kiposztolhatnék 8 gitározás közbeni képet,hogy mindenki lássa,hogy én bizony gitározom.

"Ahogy a mondás is tartja: mi a különbség a testépítő és az átlag nem sportoló ember között? Az, hogy a testépítőt nem érdekli, ha a másik ember nem izmos. Ennyi.:)"

Ez általánosítás.Vannak öntelt,nem túl eszes testépítők,akik azt gondolják,hogy mindenki velük foglalkozik aki nem izmos,és természetesen a kritika is mindig irigységből ered.Az emberek egy része irigy,mások tudatlanságból mondanak butaságokat,és vannak akiket nem érdekel,hogy izmos a másik.

2016. márc. 20. 08:45
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, hogy tetstépítő "kigyúrt srác" vagy nem ugyanúgy jár ujjatlanban. Pl. dagadtak, pálcikák. Csak az a sportal nem foglalkozóknak normális látvány. Ugyanez egy izmosab embernél már azonnal azt váltja ki, hogy na ez mit feszeng itt. Egy pálmahajú srác is 80 képek rak magáról és mutogatja magát. Egy a különbség: Neki a fodrásza dolgozott 2 órát, a testépítő meg 5-10-15... éve szenteli az életét ennek.

Nyilván van az "egyéb" metroszexuális kategória ahol a kettő ötvözve van, de az meg később felébred.

De nézhetjük máshogy is. Valaki szeret egy autóverseny játékot. Nagyon jó benne, nyer közösségi versenyeket. Felveszi a versenyeit és feltölti yotubera. Mit vár? elismerést. megmutatja mit ért el. Az is ugyanaz. De ezt sokáig lehetne ragozni

2016. márc. 20. 09:36
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból írom, de ha gitártok nélkül cipeled a gitárod az senkit nem fog érdekelni, az hogy Facebookra posztolgatsz e gitáros videókat az a te dolgod, felőlem nyugodtan megteheted. Viszont ha valaki trikóba jár és kidolgozott a teste arra felfigyelnek és vagy elismerést vagy irogységet vált ki belőlük-vagy közömbösek a téma iránt.

Én nyáron trikót fogok hordani nem a magamutogatás miatt hanem mert kényelmes és 30 fokba nekem már melegem van a röviujjba is.remelem nem sértek meg vele senkit

2016. márc. 20. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!