Miért mutogatja magát szinte mindenki, aki ezzel a sporttal foglalkozik?
Azt vettem észre, hogy aki testépít, állandűan mutogatja magát facen, instán, stb helyeken. Főleg a 30 év alattiak.
Tele van a net feszengő majmokkal, meg csücsörítő pitsákkal.
Más sportok képviselői, pl szertornászok miért nem csinálják ezt...?
65-ös akkor mutass már egy jó formát magadról, köszi.:)
Meg hadd járjon már egy izmosabb ember is trikóban akár, nem csak az izomtalanok vehetik fel. Ha téged ez zavar, akkor az a te bajod, nem azé, aki viseli. Hulyegyerek, menjél gitározni.
"Én nyáron trikót fogok hordani nem a magamutogatás miatt hanem mert kényelmes és 30 fokba nekem már melegem van a röviujjba is.remelem nem sértek meg vele senkit"
Ezt én elfogadom.
"65-ös akkor mutass már egy jó formát magadról, köszi.:)
Meg hadd járjon már egy izmosabb ember is trikóban akár, nem csak az izomtalanok vehetik fel. Ha téged ez zavar, akkor az a te bajod, nem azé, aki viseli. Hulyegyerek, menjél gitározni."
Cortez,neked önértékelési problémáid vannak,vagy miért muszáj rendszeresen hülyegyerekezned,gyökerezned,kisgyerekezned? Most komolyan kérdezem.Adsz nekem erre egy őszinte választ?
Nem mutatok képet,nincs.Kép nélkül is elmondom,hogy ugyan van rajtam izom,nem nézek ki olyan jól mint te,egy zsírosabb forma vagyok,ezt bevállalom,elfogadom magam,nem irigykedek másokra,mert ez van és kész.Ezért írtam,hogy:
"Nyilván te tudod,hogy rajtam semmi izom nincs,és ezért irigy vagyok."
"Milyen szerencse, hogy megengeded, hogy más trikót vegyen. lol.:)"
Tudtam,hogy belekötsz! Remélem a válaszoló akinek írtam értelmesebb,és érti,hogy mire gondolok.
"Szóval szarul nézel ki. Tudtam én kisgyerek. És tèged miért zavar, ha más trikóban van? Engem sem erdekel mások öltözködése, téged sem kell frusztrálnia egy izmosabb ember megjelenése. Ha meg zavar, mint látjuk, akkor neked van önértékelesi problémád."
Nyilván senkinek nem fogok beszólni az utcán,hangosan röhögni rajta,ha izmozik.Csak általában magamban megmosolygom azt,akin látszik,hogy menőzésből öltözködik így,mert szerintem fölösleges.Érthető így?
Az önértékelési problémákról:
Nem válaszoltál a kérdésemre.Mi az oka? És továbbra is te tartod a primitív bunkó szintet kettőnk közül,mert azt hiszed ez sikeres leplezési taktika,nézd meg bármelyik beszélgetésünket,nem én viselkedem így.
"Tudsz valtoztatni magadon, nem kell elfogadni"
Igen,igazad van.Ez a jelenlegi formám.És jobb lenne,ha jobban néznék ki,ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!