Kreatin! Vettem 500gramm kreatin monohydratot, hogy adagoljam?
Jovoheten kezdeném a kurat,65kg vagyok, vettem mellé a sparbol szőlő cukrot. Edzés után nutri drinket fogok inni.
Nem kell a rendes kaja inkább szöveg.
Hogy menjen a feltöltés, hány napig, szőlő cukor edzés után mennyi, stb.
Úgy írod ezt az egészet mintha valami szteroidrol beszelnel :D
Rendes kaja nelkul meg sokra fogsz vele menni dehát nem az en bajom
Nem kell cukor kreatin mellé. Elég, ha szénhidrátos étkezések előtt veszed.
Feltöltés 5-7 napig
Napi 4x 5g.
Szintentartás 3-4 hónap
Napi 2x 5g.
Kaja nélkül semmit nem ér az egész!!
Vehetsz te napi 1 kilót is, legfeljebb belehalsz ;)
Kezdj el enni rendesen, aztán kiegészítő.
Ajánlom: Shop builder: A tömegnövelő étrend alapjai.
A kreatin kúraszerű szedése esetében a feltöltést 5-10 napig kell végezned, ehhez a testsúlyodat el kell osztani hárommal, és ennek az eredménynek a tükrében megfelelő gramm kreatint kell fogyasztanod minden nap, beleértve a pihenő napokon is. Mivel te 65 kg vagy, ebben az esetben ez 65/3=20, tehát 20 gramm lesz.
A szintentartás ideje alatt, ami 2-3 hónap lehet, ennek fényében elég ennek fele, tehát 10 gramm.
De a kreatin kúraszerű szedését, csak akkor érdemes elkezdened, ha kajád teljesen rendben van, anélkül nem mész semmire nem fogsz fejlődni. Aztán kellene tejsavó fehérje, hogy a szilárd étkezéssel kiegészülve meg legyen a napi fehérje beviteled tskg 2gramm. Aztán nem ártana még beszerezned a Multi Pro Plusz vitamin pakot. Amit még tudnod kell, hogy a kreatin adagot mindig szénhidrátos étkezés előtt kell bevenned 15-20 perccel éhgyomorra.
Edzés után a szőlő cukor 30-40 gramm lehet. Turmixszal együtt is fogyaszthatod a kreatint szőlő cukorral együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!