Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert vagyok rosszul minden...

Miert vagyok rosszul minden edzesnel?

Figyelt kérdés
Amikor konditeremben vagyok es elkezdem kemenyen, mindig rendesen elkezdek csillagokat latni,szedulni meg kis hanyinger is ramjon. Ez mitol lehet?
2016. márc. 16. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Iszol kozben vizet?

Ha nem,lehet hogy az a baj..bar nem ertek a temahoz.

2016. márc. 16. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Vernyomas
2016. márc. 16. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen szoktam folyamatosan

Arra gondolok hogy most dietan vagyok,nem eszek annyit mint amennyit altalaban es lehet lemegy a vercukrom hamar. Vagy ez hulyeseg?

2016. márc. 16. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet az a baj, hogy nem eszel eleget előtte, egy órával edzés előtt egyél ch dúsabbat.
2016. márc. 16. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Zsírbevitelt megemelted ahogy lecsökkentetted a szénhidrátot?

Ha lehet így fogalmazni, diétában is meg kell tanulni edzeni. 1g ch alatt már nem úgy reagál a szervezet a sorozatokra mint tömegelésnél. 0 ch közelében drasztikusan vissza "kell" venni a súlyból vagy ismétlésből vagy a sorozatokból, vagy mindháromból, meg kell találni az optimális arányokat. De végül is mondhatni normális ha ilyen tüneteid vannak diéta végén.

2016. márc. 17. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!