Atmozgato edzesnel mar ihatom a feherjemet vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Tomeget novelni szeretnek.Most ebben az egy honapos atmozgato idoszakban igyam az etrendkiegeszitot vagy ne?#tömegnövelés #Atmozgato edzés
2016. márc. 9. 11:28
1/4 anonim válasza:
2honap jobb lenne.
Van etrend?Ha van,akkor felesleges,ha nincs,akkor meg azert.
2/4 anonim válasza:
Vitamint vegyel eloszor,ha meg nincs.
3/4 A kérdező kommentje:
Vitamint veszek mindenkepp.
Sajnos sokat nem birok enni azert gondoltam,hogy a nagyobb reszt etrendkiegeszitovel helyettesitem.
Mar edzettem korabban,akkor bejott..
De persze ettem amennyit birtam.
2016. márc. 9. 13:39
4/4 anonim válasza:
Ha a fehérjebevitelt nem tudod megoldani normális ételből, akkor igyad. Akkor is, ha meg se moccansz. Fehérje mindig kell... Csak persze aktívabban, izomépítéskor...etc. több. De van, aki üldögélés mellett sem eszik neki elég fehérjét, annak is jobb a por, mint az izombontás.
A fehérjepor egyszerűen fehérjebevitel, semmi köze ahhoz, hogy izmos vagy-e, haladó vagy-e, mozogsz-e vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!