*Glissade* kérdése:
Elhagyott mostanság az edzésbe vetett motivációm! Van itt valaki, aki tudd segíteni?
Figyelt kérdés
Mert rossz így... :(((2016. márc. 15. 00:38
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Otthon szoktál edzeni vagy kondiba? Lány vagy vagy fiú? Mert en is így vagyok és akkor edzhetnenk egyszerre (vagy együtt ha közel laksz es van kedved) mert nincs egyedül motiváció nekem se :D
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit kezdeni azzal, akinek szintén nincs motivációja! Nekem olyan ember kell, akinek VAN.
2016. márc. 15. 00:59
3/10 A kérdező kommentje:
"Hány éves vagy? Otthon szoktál edzeni vagy kondiba? Lány vagy vagy fiú?"
A kor talán nem számít.
Is-is! Itthoni edzésnél motivált vagyok, viszont az edzőteremben leeresztek. :(((((
Lány!
2016. márc. 15. 01:58
4/10 anonim válasza:
Gyere el edzeni, utána lesz motovációd :D
5/10 anonim válasza:
Ne punnyadj Glissade :( Gyere guggolni!
6/10 anonim válasza:
Újíts be. Menj el egy másik terembe, próbálj ki egy új edzés előttit vagy új edzésmódszer, új gyakorlatok, bármi, ami nem a régi és érdekelhet. Én már egy ideje tömegeltem, már untam is, de most diétába fogtam és rögtön van kedvem, minden nap mennék a terembe, de ugye ez nonszensz. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Most, hogy aludtam rá egyett már jelentősen jobb a kedvem. :D
Megírhatom valakinek privátban, hogy konkrétan mi a baj?
(nem szeretném mindenki által láthatóvá tenni)
2016. márc. 15. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!