Egy kis történet rólam, megbotlott a motivációm?
Tehát lassan fél éve edzek töretlenül, nagyon szeretem, tényleg imádom ezt a sportot. Azonban kb 2 hete így jobban olvasgattam a naturál-nem naturál testépítésről mit tudok elérni naturálban stb... Jó alaposan utána olvastam és amit naturálban el tudok érni még a legszigorúbb étkezéssel is kevés nekem a célomhoz. Oké, lehet egy köcsögről küldök képet, nem is az a lényeg hogy ki ő, hanem a fizikuma. Nos én kb így szeretnék kinézni:
20 éves vagyok
És ez már átlépte a naturál vonalat a szárazsága miatt.
Tehát mióta ez van azóta nincs kedvem egyszerűen edzeni mert úgy vélem ezt nem tudom elérni. Másfél hete edzeni se voltam és szarul is kajálok. Elveszett a motivációm. Kokszolni nem szeretnék. Mit tudtok tanácsolni?
"de elsősorban a fizikum fog meg ebben a sportban."
Szerintem a nagy többség így van vele, de amiatt butaság eldobni az egészet, mert nem leszel pont olyan, mint a csávó a képen. Kisebb leszel, de edzett meg jól fogsz azért kinézni.
Miért célod ez a fizikum? Nyilván nők miatt.
Megsúgom ezt a tömeget lehet hozni, a szárazságot ennyire nem, de egy csajt nem az fogja érdekelni hogy 5, vagy 10% os a tzs-d. Kockáid kb látszani fognak, még ha nem is ennyire abnormálisan látványosan. Jó fizikumod lesz, ezáltal amit egy nőnek a fizikumod adhat az meglesz.
Ha meg versenyezni akarsz, akkor meg tökmind1, de ezt kétlem. Te épp kifogást gyártottál amúgy magadnak, hogy miért ne csináld. Szerintem elég jól megközelíthető ez a fizikum.
De nehogy azt hidd hogy itt bárki a te kis motivációs eszközöd lesz. Ha nyafizol, mint egy kisfiú, tedd a szüleidnek. Ha meg férfi vagy küzdj meg az álmaidért, és ha nem is sikerül 100%osan közben is csak erősebb, több lettél.
Ő kb. akkora, mint izomSzabi. ;)
IzomSzabi nem volt naturál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!