Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kis történet rólam,...

Egy kis történet rólam, megbotlott a motivációm?

Figyelt kérdés

Tehát lassan fél éve edzek töretlenül, nagyon szeretem, tényleg imádom ezt a sportot. Azonban kb 2 hete így jobban olvasgattam a naturál-nem naturál testépítésről mit tudok elérni naturálban stb... Jó alaposan utána olvastam és amit naturálban el tudok érni még a legszigorúbb étkezéssel is kevés nekem a célomhoz. Oké, lehet egy köcsögről küldök képet, nem is az a lényeg hogy ki ő, hanem a fizikuma. Nos én kb így szeretnék kinézni:

[link]

20 éves vagyok

És ez már átlépte a naturál vonalat a szárazsága miatt.

Tehát mióta ez van azóta nincs kedvem egyszerűen edzeni mert úgy vélem ezt nem tudom elérni. Másfél hete edzeni se voltam és szarul is kajálok. Elveszett a motivációm. Kokszolni nem szeretnék. Mit tudtok tanácsolni?

2015. dec. 26. 17:55
1 2 3
 11/26 Cortez70 ***** válasza:
Nem. Ez durvább, mint az előző. Kb mint a kérdésben lévő. Nézd a karját, szárazságot.
2015. dec. 26. 19:18
 12/26 *Glissade* ***** válasza:
Pedig ez a férfi naturál...
2015. dec. 26. 19:39
 13/26 *Glissade* ***** válasza:
2015. dec. 26. 19:42
 14/26 Cortez70 ***** válasza:
100%
Akkor szuper genetikája van. Amúgy meg bárki írhatja magáról. ;)
2015. dec. 26. 19:44
 15/26 *Glissade* ***** válasza:

Physic (nem tudom, hogy kell írni) kategóriában végzett a közép mezönyben álitása szerint.

Akkor lehet, hogy még is neked van igazad Cortez. ;)

2015. dec. 26. 19:49
 16/26 Glacierous ***** válasza:
Naturálban is lehet egy jó formád.
2015. dec. 26. 19:49
 17/26 *Glissade* ***** válasza:

Ha az első link a cuccos testépítő, akkor ők mik? Földön kivűliek? ;)

[link]

2015. dec. 26. 19:58
 18/26 Cortez70 ***** válasza:
Tudod Gliss, nem mindegy, hogy milyen cuccok mennek, mennyi ideig és milyen dózisban. Így gondold újra.
2015. dec. 26. 20:02
 19/26 *Glissade* ***** válasza:
Na mind1, ti tudjátok... :)
2015. dec. 26. 20:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez a naturál forradalmas fickó Kiss Jenővel turnézott edzőtermekben és ott sehogy nem nézett ki,kb mint aki fél 1 éve edz.Úgyhogy ezek a képei valószínűleg verseny előtt-után készültek az a forma meg tart egy hetet kb.
2015. dec. 26. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!