Szteroidot mennyi ideig lehet szedni "büntetlenül"?
békakrokk: ezzel a kiegészítő szerekkel azért van kis bibi...
Ha tesztoszteront szedsz, akkor a szervezet természetes tesztótermelése leáll! Igen, ez utólag megfelelő levezetéssel kompenzálható...
De:
- Ha valaki folyamatosan használja, akkor nincs utána. A szervezet tesztoszteron termelése áll, a herék elsorvadhatnak. Ne felejtsük el, most hosszú távú, nagy dózisban adagolásról beszélünk!
- Ha valaki figyelmen kívül hagyja, hogy fiatal korban pszichés torzulásokhoz vezet, akkor az szerinted mennyire fog figyelmet fordítani a levezetésre?
Na meg azt se felejtsük el, hogy szépen hangzik, hogy "járok majd kivizsgálásra"... de milyenre is? Ehhez a házidoki édeskevés... szakorvos kell, és miután illegális szerekről beszélünk, magándoki, meg magánlabor.
Legalábbis egy sztk-s urológusnak elég nehezen fogja tudni megmagyarázni, miért is szeretne háromhavonta hormonvizsgálatot. :D
Mert a májfunkció még OK... de egy hormonképnél már nagyobb címletek röpködnek.
#26: Nem vagyok járatos a témában, én is itt olvastam:
De a nyitódat olvasva már felismerhetőek a tünetek hozzáértés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!