Szteroidot mennyi ideig lehet szedni "büntetlenül"?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem kúrákat tart hanem folyamatosan szedi akkor mennyi ideig bírja a szervezete?Két hónapja kezdtem el cuccolni,és nem tudom,teljesen megváltoztam tőle,sokkal jobb a közérzetem,sokkal magabiztosabb vagyok,szinte hihetetlen :D eddig csak egy csendes visszahúzódó szerencsétlen gyerek voltam :D most meg mintha kicseréltek volna izmosabb vagyok jobb a közérzetem,normális embernek érzem magam:D ha ezt előbb tudom hogy ilyen érzést ad már tuti korábban elkezdtem volna.Na mindegy,a kérdés annyi lenne hogy kb mennyi ideig lehet ezeket szedni?Ha mondjuk kisebb dózisba szedem akkor kb mennyi idő után halnék bele?2016. márc. 14. 00:47
11/27 anonim válasza:
Vera tanuld meg hogy mindenki szúr :D
2000-es évektől kezdve meg nem kúrákat csinálnak hanem váltanak gyengébb szerre ha "pihenni" akarnak.
12/27 anonim válasza:
Ok, de könyörgöm, ilyen mellékhatásokkal?
13/27 anonim válasza:
Túlozak a kox veszélyeiről.
Rengeteg embert ismerek, akik tudatlanul nyomják évek óta, és semmi bajuk nincs.
15/27 anonim válasza:
Csak halkan hozzátenném, hogy belül ugyanaz a bizonytalan gyenge szar vagy, mint előtte. Egy gyógyszer nem fog jellemfejlődést okozni.
16/27 A kérdező kommentje:
Tehát ha szúrom és csak nagyon kevés adagot akkor nem lesz belőle túl nagy gond :) majd járok rendszeresen kivizsgálásra meg megpróbálok emellett egészségesen élni hátha úgy tovább húzom :D
2016. márc. 14. 10:19
17/27 A kérdező kommentje:
montypie igazad van de legalább jól érzem magam ez is valami :D
2016. márc. 14. 10:20
18/27 anonim válasza:
Muszáj szünet hogy a szervezet regenerálódjon.
19/27 anonim válasza:
A mellékhatások ellen szednek kiegészítő gyógyszereket közben és/vagy utána.
20/27 anonim válasza:
Mennyi egy kúra nálad kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!