Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen szteroidot ajánlotok?...

Milyen szteroidot ajánlotok? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Egy stanazol kurán gondolkodtam de ahogy olvastam valószinüleg eredeti nem kerülne belőle a kezembe. Valami gyengébbet keresek.Olyat tudtok nekem mondani ami minősi izmot hozna nem pedig mennyiségit,akár kétfélét is öszekombinálva. Bár félek a szurostol de tudom hogy az ""egézségesebb "" igy inkább amellé pártolnák .Esetleg ha elkezdek egy ilyen kurát orvosi felugyelet kellene mellete? (gondolok ezalatt a várnyomás májfunkcio stb.) 17 éves vagyok 2 éve edzsem folyamatosan 74 kilo vagyok 174-176 cm magas. Fekvenyomás : 110 kilo Felhuzás :150 kilo ( bár nem erőemelőnek készülök gondoltam leirom). Azért tettem fel a kérdést mert komoly terveim vannak nem csak a nyárra akarok jol kinézni hanem elsősorban versenyekre gondolok .

2015. dec. 12. 21:47
1 2 3
 1/24 Cortez70 ***** válasza:
59%
17 évesen mèg nem kellene cucc. 2 ève edzel, tehàt naturàlban még tudnàl fejlődni. Stana és hasonló gyenge cuccal meg nem érnél sokat ha nagy cèlok vannak. Eddz mèg pàr évet így, aztán ha utàna is komolyan gondolod akkor majd mehet egy alap tesztó+ valamilyen bàzis szteroid (nem írok példát) kúra. De ne itt kèrdezz, nem nagyon értenek itt hozzà, èn sem. Keress egy jó edzőt ha versenyezni akarsz.
2015. dec. 12. 21:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen, 2 év edzéssel, 74 kilósan te még MESSZE vagy a naturál maxtól, NAGYON messze. Sokat nem fogsz vele érni, a mellékhatásait annál inkább érezni fogod. Olvass kicsit utána. Nem csak testileg-hormonilag, hanem lelkileg is (erővesztés, összeesés)
2015. dec. 12. 22:08
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem gondolkoztál inkább azon, hogy Natúr joghurtos versenyre mész inkább? (nem karlak lebeszélni csak felhoztam ezt a témát, hogy elgondolkodhatsz ezen is mert akkor nem kockáztatsz.)
2015. dec. 12. 22:29
 4/24 anonim ***** válasza:
Soha nem csinálnék csak szemes "kúrát" Egy kúra legalább 14-16 hét. Ha ennyi ideig szedsz belőle legalább napi 40-60 mg-ot, előtte szerezz be egy új májat is. A másik probléma, hogy kegyetlenül kinyomja a vizet az izületek közül is. Recsegnél-ropognál. Egy rendes lábedzést nem tudnál lenyomni. Ezért szokták kombinálni xxxxxxx-al minimum. Amúgy ezt az egyik rokonom ismerősének a fiának a haverjától hallottam, aki jelenleg Mexikóban tartózkodik.
2015. dec. 12. 23:04
 5/24 anonim ***** válasza:
Anyádék elbaszták a nevelésed hülyegyerek
2015. dec. 13. 06:43
 6/24 anonim ***** válasza:
Bőven fejlődhetsz még naturálban is.Én is 17 vagyok,ebben a korban napról-napra fejlődik az ember.Visszanézem az 1-2 hónappal ezelőtti képeimet,és azt kérdem,hogy ki ez a kisgyerek...
2015. dec. 13. 10:05
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat ment a + ! :) Utolsónak : valahogy énis igy vagyok csak az utobbi pár honapba nem érzem hogy fejlődnék:/
2015. dec. 13. 13:15
 8/24 anonim ***** válasza:
És akkor egyből szúrni kekl igaz? Hiába pontozol le, jó lenne ha észbekapnál hülyegyerek. Idejösz 17 éves homály tinifiú fejeddel, hogy te már kemény 15 éves korod óta edzel es annyira komolyan veszed, hogy már is szúrni akarod magad. Gratulálok, így születnek az igazi bajnokok. Szánalmas. Addig kapj észbe amíg lehet. Aki meg akarja paskolgassa a vállad meg simogassa a fejed az majd biztos a javadra válik ilyen elbaszott gondolkodással.
2015. dec. 13. 13:37
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
A legnagyobb gond ott van, hogy 21 éves korodig fejlődsz. A kívülről bevitt hormonok hatására lezáródnak a csontvégek és meg fogsz állni a növekedésben. Több mint valószínű, hogy ez a későbbiekben kihatna a szexuális életedre. Potenciális problémáid is lehetnek.
2015. dec. 13. 14:02
 10/24 A kérdező kommentje:
Ilyen válasszal ne is csodálkozz, értelmes válasszal is eltudtad volna mondani hogy még nem kellene fiatal vagyok stb.. De ha te csak azért jöttél ide hogy 3 szóval megítélj ne várj mást.
2015. dec. 13. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!