Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroidot mennyi ideig lehet...

Szteroidot mennyi ideig lehet szedni "büntetlenül"?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem kúrákat tart hanem folyamatosan szedi akkor mennyi ideig bírja a szervezete?Két hónapja kezdtem el cuccolni,és nem tudom,teljesen megváltoztam tőle,sokkal jobb a közérzetem,sokkal magabiztosabb vagyok,szinte hihetetlen :D eddig csak egy csendes visszahúzódó szerencsétlen gyerek voltam :D most meg mintha kicseréltek volna izmosabb vagyok jobb a közérzetem,normális embernek érzem magam:D ha ezt előbb tudom hogy ilyen érzést ad már tuti korábban elkezdtem volna.Na mindegy,a kérdés annyi lenne hogy kb mennyi ideig lehet ezeket szedni?Ha mondjuk kisebb dózisba szedem akkor kb mennyi idő után halnék bele?

2016. márc. 14. 00:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Milyen anyag...?
2016. márc. 14. 00:52
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Látjátok srácok, ezért kell naturálnak maradni. Legalább 25-30 éves korotokig.
2016. márc. 14. 00:52
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom metil.
2016. márc. 14. 00:53
 4/27 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok tesó. :) Így érzem jól magam.
2016. márc. 14. 00:56
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Drogosok vagytok srácok.
2016. márc. 14. 00:57
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Csak sajnálni tudlak. beteg ember vagy.
2016. márc. 14. 01:01
 7/27 anonim ***** válasza:
12%

Nem szabad félni szúrni, mert az nem bas*za oda a májad meg a veséd. Csak talán a magas vérnyomás ha ész nélkül nyomod. Na ha szájon át nyomod, az már odaba*z a májnak, vesének.

Nagyobb testépítők körében nem is megy semmi szemes, ami szájon át bevehető, csak szúrnak megállás nélkül. :) A szemest röhögve nézik.

Mit szedsz?:)

2016. márc. 14. 01:06
 8/27 anonim ***** válasza:

...és már a lányokat se kívánod, mert mindig beleégsz a merevedési képtelenségeddel, de nem baj, szedd csak.

Legalább nem szaporodsz.

2016. márc. 14. 01:09
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meglehet úszni büntetlenül, ha elkerülöd az összes szemest, és ügyesen nyomod. De én azt javaslom ha megy a szemes, állj le. :)
2016. márc. 14. 01:10
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem véletlen, hogy nem a fiatalok szúrnak... és az sem, hogy kúraszerűen szokás, megfelelő levezetéssel.

Jó olvasgatást!

[link]

2016. márc. 14. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!