Mennyire durván teszi tönkre a versenyfelkészülésemet (októberre) egy 4 napos totális félrekajálás:?
Nagyon tisztán étkezem , rendszeresen edzek és meg is látszik az eredménye. Októberbe szeretnék versenyre menni, viszont most hazautaztam szüleimhez akik nem értik meg milyen fontos ez nekem. Többször elmondtam nekik, de nem érti meg anyum. Legutóbb az lett a vége, hogy kiöntötte amit főzött. Nem engedi hogy én főzzek,és hiába veszem az alapanyagokat is pl, kókuszzsír, mégsem azzal süt/főz. Ha nem eszek ugye az sem megoldás...próbálok mindenből kevesebbet enni, de nagyon lelkiismeret furdalásom van.
Mit tehetnék? Illetve mennyire befolyásolja/rontja el ez az eddigi diám?
Előre is köszönöm.
Az lemaradt, hogy fitness modell- bikini modell kategóriába szeretnék indulni.
24/L
50 cm rel szultik egy gyerek :D gondolom lemaradt a nulla
Mond azt anyudnak hogy amit foz az finom azzal nincs gond csak nem egeszseges es ezt lathatja a masik 2 lanyan is
makosgubacs nevű felhasználó nagyon jól látja a helyzetet. Neki valóban ez az egészséges.
A kedvencem azt szokott lenni ha mondjuk fáj a fejem, vagy görcsöl a hasam és mondja, hogy ne is csodálkozzak rajta, iszom azt a sok szteroidot (fehérjepor) jó, hogy beteg vagyok. Szóval esélytelen dolog az, hogy valaha is megérti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!