Mennyire durván teszi tönkre a versenyfelkészülésemet
(októberre) egy 4 napos totális félrekajálás:?
Figyelt kérdés
Nagyon tisztán étkezem , rendszeresen edzek és meg is látszik az eredménye. Októberbe szeretnék versenyre menni, viszont most hazautaztam szüleimhez akik nem értik meg milyen fontos ez nekem. Többször elmondtam nekik, de nem érti meg anyum. Legutóbb az lett a vége, hogy kiöntötte amit főzött. Nem engedi hogy én főzzek,és hiába veszem az alapanyagokat is pl, kókuszzsír, mégsem azzal süt/főz. Ha nem eszek ugye az sem megoldás...próbálok mindenből kevesebbet enni, de nagyon lelkiismeret furdalásom van.
Mit tehetnék? Illetve mennyire befolyásolja/rontja el ez az eddigi diám?
Előre is köszönöm.
Az lemaradt, hogy fitness modell- bikini modell kategóriába szeretnék indulni.
7 hónapod van még, csak a lelkiismeretednek lett baja.
2016. márc. 13. 19:58
2/24 anonim válasza:
Mint ha egy atombombát dobnál az épülő városra
2016. márc. 13. 19:58
3/24 anonim válasza:
Nem számít.
2016. márc. 13. 20:05
4/24 anonim válasza:
Semennyire nem így működik. Nem az a lényeg hogy minden nap seggbebszd magad csirke-rizzsel.
2016. márc. 13. 20:06
5/24 anonim válasza:
Komoly versenyző lehetsz barátom
2016. márc. 13. 20:10
6/24 A kérdező kommentje:
Eddig még sosem versenyeztem, így nincsenek tapasztalataim. Épp azért is érdeklődnék olyan emberektől, akiknek ebben nagyobb tapasztalata van. Viszont bizonyos időközönként haza, haza járogatok így nem csak erre a mostani 4 napra vonatkozik.
2016. márc. 13. 20:15
7/24 anonim válasza:
Normál esetben dobnék egy hátast, ha valaki ilyennel jönne, hogy anyu főztje miatt nem tud versenyre készülni, de hát bikinibe ez a színvonal. Pucsítást gyakorold be rendesen akkor nem lehet nagy gond.
2016. márc. 13. 20:19
8/24 anonim válasza:
Az utolsó 4-8 hét számít a legjobban, előtte valamennyire belefér ha utána számolsz vele a felkészülésben. Pl.: ha csalókaját eszel a 7.héten 4 napig akkor számolnod kell vele, hogy egy kicsit több kardió kell.
2016. márc. 13. 20:20
9/24 anonim válasza:
Ahogy molnar peti mondta "eldobnad az elsohelyet egy turo rudiert?"
Grat anyudnak hogy kionti amit fozott masnak se legyen aki enni akar ez az igazi hozzaallas
2016. márc. 13. 20:23
10/24 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=GAvW6xBZjSk Nézd végig ezt a sorozatot. Mondanám hogy anyádat ne hisztériáztasd és edd meg a kaját mert nem igazán számít, de látatlanba megmondom hogy fogyaték szegény ha vittél neki kókuszzsírt aztán leszrja. Nem hinném hogy bonyolult lenne normális minőségben elkészíteni az ételeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!