Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire durván teszi tönkre...

Mennyire durván teszi tönkre a versenyfelkészülésemet (októberre) egy 4 napos totális félrekajálás:?

Figyelt kérdés

Nagyon tisztán étkezem , rendszeresen edzek és meg is látszik az eredménye. Októberbe szeretnék versenyre menni, viszont most hazautaztam szüleimhez akik nem értik meg milyen fontos ez nekem. Többször elmondtam nekik, de nem érti meg anyum. Legutóbb az lett a vége, hogy kiöntötte amit főzött. Nem engedi hogy én főzzek,és hiába veszem az alapanyagokat is pl, kókuszzsír, mégsem azzal süt/főz. Ha nem eszek ugye az sem megoldás...próbálok mindenből kevesebbet enni, de nagyon lelkiismeret furdalásom van.

Mit tehetnék? Illetve mennyire befolyásolja/rontja el ez az eddigi diám?

Előre is köszönöm.

Az lemaradt, hogy fitness modell- bikini modell kategóriába szeretnék indulni.

24/L

2016. márc. 13. 19:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Csak ebben a pár napban vannak ilyen problémáim mikor így hazajövök. ennyi időre ez volt az utolsó, most már csak 1-2napra fogok 2-3 havonta.

Édesanyám már elég idős, ezért lehetetlenség őt meggyőzni vagy megértetni vele a dolgot, egyszerűen ő nem ebbe nőtt fel és sajnos nem is érdekli ez a dolog. Nem akarok rá rosszat mondani, hisz ő tényleg csak jót akar és tudom furcsa is a kérdés. Rengeteg balhénk volt ebből már, feladtam azt hogy tovább magyarázzam neki.

2016. márc. 13. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha versenyzel akkor mi a fsznak mész bele ilyenekbe? Vagy csinálod normálisan vagy hagyd.
2016. márc. 13. 20:36
 13/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó!

Köszönöm a választ, de még továbbra is a mostani 4 napról van szó....

Épp megoldást/tanácsot próbálok keresni, hogy miként tudnám ezt az egészet kivitelezni a hazalátogatás során is...

2016. márc. 13. 20:43
 14/24 anonim ***** válasza:
De most tényleg nehéz kókuszzsírban sütni vagy mi? Vigyél magaddal kaját hűtőtáskában. A sorozatot amit linkeltem ettől függetlenül érdemes megnézni.
2016. márc. 13. 20:45
 15/24 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy anyum úgy van vele, hogy ennyitől nem lesz bajom és csak az a jó ami eddig is "bevállt". Ennek köszönhetően sajnos van 2 kiskorú elhízott húgom, ami eléggé bánt.

Anyum azt hiszi ha nem eszek abból amit ő főz, az ellene irányul, mert nem jó amit csinál. Tudom hülyén hangzik, de higgyétek el, nekem a legnehezebb megérteni őt. :(

2016. márc. 13. 20:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végig nézem a sorozatot. :)
2016. márc. 13. 20:55
 17/24 anonim ***** válasza:

De itt a gyerekek egészsége veszélyben van. Meg a szociális képességeik. Az se számít? Én tuti szembesíteném a felelősségével.

Egyre többet mondasz egyre rosszabbul fest a helyzet.

2016. márc. 13. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Szívesen. Nem árt átvenni a dolgokat az alapoktól. Meg hogy mi a fontossági sorrend.
2016. márc. 13. 20:59
 19/24 A kérdező kommentje:

igen, igen...van itthon egy kis helyzet, az tény.

én és nővérem is millió meg egyszer magyaráztuk neki. ha van bárkinek bármi ötlete szívesen meghallgatom mert szeretném én is "észhez téríteni" édesanyám, mert eddigi összes próbálkozásom kudarcba fulladt...

2016. márc. 13. 21:00
 20/24 makosgubacs ***** válasza:

Nem igazán van erre "megoldás". Anyukád egy feltehetőleg végtelenül egyszerű ember (nem sértés, tény), aki nem gondol bele, hogy mit, miért csinál, csak megszokta, hogy a dolgok így mennek. Valószínűleg otthon így tanulta és agyilag nem fejlődött annyit, hogy rájöjjön arra, hogy amit egyszer megtanul, ami egy szokássá válik az nem feltétlen jó és felülírhatja azokat.

Sajnos, az ilyen emberek ragaszkodnak a saját hülyeségeikhez és nem fogod tudni megyőzni őket akármilyen meggyőző érvekkel állsz elő. Sőt, ha még logikusan és értelmes ember módjára állsz hozzá majdhogynem rontasz rajta mert, mint ahogy írtad anyu személyesre veszi a figurát és mindent támadásank vesz. Mivel nem képes máshogy védekezni ezért az áldozatot fogja játszani és bűntudatot kelt, amíg meg nem gondolod magad, hisz te sajnálod anyut és ő csak jót akar. Az, hogy a tesók elhízottak anyunak nem mond semmit, hiszen ő csak gondoskodik róluk. Anyu csak azt látta, hogy mindig így csinálják.

Szóval, ebben az esetben sajnos/nem sajnos a legjobb "megoldás" az, ha tovább állsz és éled a saját életed.Ez vontakozik a testvéreidre is. Te a saját életedben és a majd jövőbeli családod életében kijavíthatod a hibákat amiket anyukád ejtett.

Mint írtam ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni. Ráerőltetni amúgy sem tudod senkire az akaratod, véleményed stb, még ha nem is rossz szándékkal közeledsz. Esetleg megpróbálkozhatsz kompromisszummal, de sajnos elég nagy az esélye, hogy pont az agyi szintje miatt ezt is elutasítja.

2016. márc. 14. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!