Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt, aki fogyaszt cukros...

Van itt, aki fogyaszt cukros üdítőket tömegelés alatt?

Figyelt kérdés
Én 5 hónapja még ezt csináltam, akkor kezdtem edzeni. Úgy híztam, mint valami malac. Aztán elhagytam ezeket, ha iszok is üdítőket, akkor zerot, cukormenteset. Azóta nem hízok. Vagyis zsír nehezen jön fel. Nem gondoltam, hogy ez ennyit számít, a saját hibáiból tanul az ember, felesleges 80-100g cukrot is bevittem ezekkel a baromságokkal. Néha-néha megkívánom manapság is a cukros dolgokat, de akkor is csak pár kortyot engedek meg és ennyi még belefér. De nagyon megváltoztatta az életemet ez, hogy elhagytam ezeket a szemeteket. Ti hogy vagytok ezzel?
2016. márc. 12. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi szükséged sincs cukorra még tömegelés alatt sem, mivel minél több izmot szeretnénk építeni nem pedig zsírt. Ha annyira vágyom valami édes italra leturmixolok egy db lime-ot egy kevés folyékony édesítőszerrel, jéggel 0,75 vízzel és bőven kielégít.
2016. márc. 12. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Én diétázom már 2 hete és minden másnap eszek egy snickerst. Ugyanúgy megy le a súlyom.
2016. márc. 12. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Illetve iszok cukrosat is. Néha megy 1x-2x dobozos kóla. És ez nem vicc. :D
2016. márc. 12. 22:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Már tudom, hogy semmi szükségem cukorra. Mielőtt ezeket a cukros sz a rokat fogyasztottam, addig könnyen híztam, így viszont nem zsírosodom olyan egyszerűen.

Ha kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, de azért én nem lennék olyan bátor, hogy csokiznék és üdítőznék 1-2 naponta, hiába csak keveset.

2016. márc. 12. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem is olyan rossz ötlet monty:D Köszi:) Nyáron a hőségben jól fog jönni.
2016. márc. 12. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondoltam hogy neked jol fog jonni te tojas. 😃
2016. márc. 13. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már édesítő, akkor inkább light kóla.
2016. márc. 13. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!