Mit csináljak, folyton hányingerem van!? (tömegelés) (többi lent)
Na szóval itt egy pl. Minden reggel hányingerem van, ma például reggel behánytam reggel 6 fele, kondiba indulás előtt. Egész nap mindig amikor beveszem a számba az ételt (ugyanazokat az ételeket mindennap), akkor első 2 falat az még lemegy hányinger nélkül, de utána folyton arra tudok a kajára tudok csak gondolni és hányingerem van a következő falatoktól és így nagyon lassan csámcsogva tudok lenyelni, hogy összeszorítom a fogamat. És egyszerűen én érzem hogy éhes vagyok, de ha beveszem a számba a kaját, akkor hányinger.. és még utána is. Annyira szeretnék normálisan enni, hogy például a 200g rizst és a 300g csirkét megtudjam enni 30 perc alatt és ne 2-3 óra alatt, mert így belelóg a kövi étkezésembe és így még nehezebb.. Van valami gyógyszer vagy valami?
Előre is köszi!
200 g rizst 300 g csirkével ki szokott enni?...
Nem kell mindig ugyanazokat enni.
Ebből a kettőből kiderül mi a gond.
16/f Másfél éve összesítve kb fél éves kihagyással (vagy több ha csak abba a másfél évesbe a súlyzós edzést számítom bele). 183/79
Az étrendem ilyen LENNE, ha nem lenne hányingerem,m ert nem mindig tudok megenni egy nap mindent.
Reggel 6-kor nem tudok enni, akkor megyek kondiba és full hányingerem van.
1.étkezés kondi után: 50g pufi rizs meg még szoktam gyors ch-t és fehérjét is inni, csak most nincs pénzem rá.
A 2. és 3. étkezést (Tojásos tészta 6 tojásból és 100g tejberizs) suliban eszem meg ugye, mert lassan tudok enni. 4. érkezés Amikor hazaérek olyan 13:00-14:15-kor, akkor megy 100g+yoghurt.
5.étkezés Hát én külön külön eszem meg a csirkét meg a rizst, ez 200g rizs és 300g csirke. Elősször megesem a csirkét ami kb fél óra, aztán a rizst, ami vagy 2 óra..
6.étkezés olyan 18:00-kor kéne. 50gtonhal+4szelet tk kenyér. Ezt nem mindig tudom megenni, mert belelóg a rizs vagy a csirke.
7.étkezés 100g túró.
És még szoktam napközben olajos magvakat enni.
Egyszerre a 200g rizs rengeteg
egyszerre a 300g csirke rengeteg. szedd szét. ekkora megterheléstől nem csoda, hogy kikészül a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!