Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak, folyton hánying...

Mit csináljak, folyton hányingerem van!? (tömegelés) (többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval itt egy pl. Minden reggel hányingerem van, ma például reggel behánytam reggel 6 fele, kondiba indulás előtt. Egész nap mindig amikor beveszem a számba az ételt (ugyanazokat az ételeket mindennap), akkor első 2 falat az még lemegy hányinger nélkül, de utána folyton arra tudok a kajára tudok csak gondolni és hányingerem van a következő falatoktól és így nagyon lassan csámcsogva tudok lenyelni, hogy összeszorítom a fogamat. És egyszerűen én érzem hogy éhes vagyok, de ha beveszem a számba a kaját, akkor hányinger.. és még utána is. Annyira szeretnék normálisan enni, hogy például a 200g rizst és a 300g csirkét megtudjam enni 30 perc alatt és ne 2-3 óra alatt, mert így belelóg a kövi étkezésembe és így még nehezebb.. Van valami gyógyszer vagy valami?

Előre is köszi!

2016. márc. 9. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene menned sürgősen és kivizsgáltatni, mert ez nagyon nem normális. Mióta van ez? Ha csak rövid ideje, bepuszilhattál valami gyomorvírust is, de ha régebb óta, akkor komoly betegséget is jelezhet.
2016. márc. 9. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:

200 g rizst 300 g csirkével ki szokott enni?...

Nem kell mindig ugyanazokat enni.

Ebből a kettőből kiderül mi a gond.

2016. márc. 9. 21:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor pl. másik példa: 50 g túró már alig megy le vagy pl 100g zab yoghurtal is. Nem tudom, hogyha változtatnom kéne az étrendemen, akkor sem tudom hogy hogyan változtassak..
2016. márc. 9. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
1db étkezésben 300g csikön? wtf?
2016. márc. 9. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezdetnek írd le az étrended nekünk + mióta csinálod + hány kg/cm vagy.
2016. márc. 9. 21:29
 6/10 A kérdező kommentje:

16/f Másfél éve összesítve kb fél éves kihagyással (vagy több ha csak abba a másfél évesbe a súlyzós edzést számítom bele). 183/79

Az étrendem ilyen LENNE, ha nem lenne hányingerem,m ert nem mindig tudok megenni egy nap mindent.

Reggel 6-kor nem tudok enni, akkor megyek kondiba és full hányingerem van.

1.étkezés kondi után: 50g pufi rizs meg még szoktam gyors ch-t és fehérjét is inni, csak most nincs pénzem rá.

A 2. és 3. étkezést (Tojásos tészta 6 tojásból és 100g tejberizs) suliban eszem meg ugye, mert lassan tudok enni. 4. érkezés Amikor hazaérek olyan 13:00-14:15-kor, akkor megy 100g+yoghurt.

5.étkezés Hát én külön külön eszem meg a csirkét meg a rizst, ez 200g rizs és 300g csirke. Elősször megesem a csirkét ami kb fél óra, aztán a rizst, ami vagy 2 óra..

6.étkezés olyan 18:00-kor kéne. 50gtonhal+4szelet tk kenyér. Ezt nem mindig tudom megenni, mert belelóg a rizs vagy a csirke.

7.étkezés 100g túró.

És még szoktam napközben olajos magvakat enni.

2016. márc. 9. 21:49
 7/10 A kérdező kommentje:
De hogyha pl. elkezdek enni egy sajtburgert vagy valami más kaját, amit nem szoktam enni olyan gyakran mint pl. a csirke-rizst, azt megeszem gyorsan..
2016. márc. 9. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyszerre a 200g rizs rengeteg

egyszerre a 300g csirke rengeteg. szedd szét. ekkora megterheléstől nem csoda, hogy kikészül a gyomrod.

2016. márc. 9. 22:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel is alig tudtam mozogni a lakasba annyira ereztem h hanyingerem van.. nagyon rossz:(
2016. márc. 10. 07:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán ne egyél meg majd' negyed kiló rizst, meg majd' fél kiló csirkét egymás után..
2016. márc. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!