Gyakori hogy valaki nem fogyaszt fehérjeport tömegnövelő időszakban és veszít a súlyából?
Mi van? Ha rendesen eszik (elegendő kalória, fehérje) és edz, miért vesztene?
Ha rosszul táplálkozik, akkor nyilván veszthet, de azt nehezen nevezném tömegnövelésnek, akár izmot, akár zsírt veszt :D
Az mit számít, hogy eszik-e fehérjeport? Fehérjeforrásnak ételt is lehet enni, a por sem csoda, sőt igazából az is étel.
Én se gondolnám hogy veszít aki normálisan eszik. Minimum stagnál.
Na most ha még megeszi a 100 protein (csak 75%) ajánlott napi 30grammját akkor évi kb 10 kg fehérjeport eszik. Ha az beépülne az évi +40kg izomtömeget jelentene (mivel az izom 75%-a víz). Koksz nélkül ennyit senki nem nő még a kezdők is csak kb a negyedét.
Nekem úgy tűnik hogy kicsit sok a napi 30g por.
Fehérjéből viszont jóval több kell annál, mint ami beépül. Ha valakinek olyan szerencsétlen étrendje van, hogy nem visz be eleget, annak mindenképpen jó, ha használ port. S biztos van, akit vonz a gyors felszívódás vagy az íz vagy tudom is én, én a rendes ételt preferálom (persze nem azért, mert félnék a portól :) csak nincs rá szükségem).
A fehérje fontos anyag, sok folyamat használja a testben. Ha valaki nem épít izmot, sőt inaktív, annak is kell, ez elég köztudott, remélem.
Egyetértek szerintem se épül be.
Egyértelmű hogy kell a fehérje. Aki rendesen eszik bevisz minden élettani folyamathoz szükséges fehérjét. Nem fogy le, nem veszít az izomtömegből(az a minimum).
De akkor mi történik a ráadásként bevitt napi 30gramm fehérjeporral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!