Baj ha az ember barna kenyér helyett félbarna kenyeret fogyaszt tömegnövelő étrendben?
sajnos manapság a pénz határoz meg
a félbarna kenyér meg lényegesebben olcsóbb mint a barna
teljes kiőrlés kenyér jöhet szóba,sima kenyér nem
ha teljes kiőrlésű akkor oks ha nem akkor nem oks
Amit általában barna vagy félbarna kenyér néven árulnak a boltokban, mind rossz vicc, nem emberi fogyasztásra valóak. Nem vagyok sem testépítő, sem egészségmániás fitneszcica, de ezeket én sem eszem meg, legfeljebb szökőévenként bundás kenyér formájában.:)
Ha hosszú távra tervezel, talán érdemes egy kenyérsütőgépbe befektetni, mert a jó kenyér tényleg mocsok drága, de semmiképp sem ezen spórolnék.
és akkor ezek alapján az ember már ne fogyasszon kenyeret?
már nem azért hogy felháborodok
de régen az ilyen kis cuccokra sz*rtak vagy nem???
vagy csak én vagyok tájékozatlan
Nem közölted, mennyire gondolod komolyan a testépítést, mik a célok. Ha már a kenyéren kezdtél filózni, azt gondolhatta mindenki, hogy neked ez fontos.
Ezek szerint annyira nem fontos, így igazából ehetsz akármilyen kenyeret, mert a fehérben legalább nincs színezőanyag.
Az ördög a részletekben rejlik.
Senki sem mondta, hogy ne fogyassz kenyeret, azt mondjuk, vacak kenyérpótlékot ne fogyassz. Nemcsak az vele a baj, hogy a liszt nem teljes kiőrlésű, hanem még a fél szerves kémia is benne van egy átlagos bolti barnában.
Mennyire régen? Elég régen az utolsó paraszt is teljes kiőrlésűt evett, azt evett mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!