Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit edzetek holnap?

Mit edzetek holnap?

Figyelt kérdés
Nekem LÁBAZÁÁÁÁÁÁS EGY GÉP!!
2016. márc. 10. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt bajom merevlábassal. Csípőfeszítőm túlterhelődött tőle és kicsavarodott a combcsont. Hasonló lehet. Majd megnézem én is jóreggeltet régen csináltam. Csak a merevlábas ad egy frankó nyújtást a hátsó mozgásláncnak, főleg kistárcsával a lábujjak alatt.
2016. márc. 10. 23:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Ma edzettem (mindent), holnap kerti munka (láncfűrésszel, nem a kedvencem, de ezt is kell) és talán kirándulás, ha süt a nap.

A lábazás egy komoly oka annak, hogy maradok a teljes testes edzésnél :) Egy komplett lábnap még ijesztően hangzik. Élénk emlékeim vannak 5 perces tornákról, amik után 3 napig nem tudtam rendesen járni. Finoman kell felépíteni a dolgot.

2016. márc. 10. 23:16
 13/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az igaz, csak nekem erre semmi esélyem :D

Még két éve csináltam egy bringát, a hátsó fogaskereke hegesztett volt es letört mikozben erőből tapostam. A jobb lábam kirúgott, azt hiszem egy jó pár percig lattam a csillagos égboltot pedig nappal volt. Mert pont belerantotta a lendület az izuletet a problémás részbe.

Amúgy nekem egyszerűen megtetszett ez a jó reggelt, biztos passzol a lelkialkatomhoz :D

Meg a gyulladás miatt elgyengült alsó hátat rendbe hozta erő szempontjából.

2016. márc. 10. 23:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Kúrni kéne bele egy pár hialuron injekciót, szerintem esélyes hogy rendbe hozná.
2016. márc. 10. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Meg nyújtás, spárga meg farizomnyújtás nekem sokat segített.
2016. márc. 10. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az injekciót valószínű megpróbálom ha lesz ra keret.

Nyújtani meg járatni (fuggeszkedes, közben a csípő tornaztatasa) én is szoktam, es meg kell jegyezni hogy volt rosszabb is. Tavaly a jo reggeltnel a 43 kiló is nehez volt, es nem tudtam addig lemenni mint most. Azóta meg mar 100 kilóval is ment szériában.

Csak van egy rész ami nagyon makacs. Erőszakkal ra tudom venni magam hogy ott fusson az ízület, egy határig, csak a fogam is vacog közben.

2016. márc. 10. 23:45
 17/19 Valter6672 ***** válasza:
Teljes test...halál. :D
2016. márc. 11. 00:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Kardió bicikli, velencei-tó.

Ajtótól ajtóig 51km.

2016. márc. 11. 06:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Fél óra és mehet a háááát, kifulladásig.. :)
2016. márc. 11. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!