Mit edzetek holnap?
Ma edzettem (mindent), holnap kerti munka (láncfűrésszel, nem a kedvencem, de ezt is kell) és talán kirándulás, ha süt a nap.
A lábazás egy komoly oka annak, hogy maradok a teljes testes edzésnél :) Egy komplett lábnap még ijesztően hangzik. Élénk emlékeim vannak 5 perces tornákról, amik után 3 napig nem tudtam rendesen járni. Finoman kell felépíteni a dolgot.
--gömb--
Az igaz, csak nekem erre semmi esélyem :D
Még két éve csináltam egy bringát, a hátsó fogaskereke hegesztett volt es letört mikozben erőből tapostam. A jobb lábam kirúgott, azt hiszem egy jó pár percig lattam a csillagos égboltot pedig nappal volt. Mert pont belerantotta a lendület az izuletet a problémás részbe.
Amúgy nekem egyszerűen megtetszett ez a jó reggelt, biztos passzol a lelkialkatomhoz :D
Meg a gyulladás miatt elgyengült alsó hátat rendbe hozta erő szempontjából.
--gömb--
Az injekciót valószínű megpróbálom ha lesz ra keret.
Nyújtani meg járatni (fuggeszkedes, közben a csípő tornaztatasa) én is szoktam, es meg kell jegyezni hogy volt rosszabb is. Tavaly a jo reggeltnel a 43 kiló is nehez volt, es nem tudtam addig lemenni mint most. Azóta meg mar 100 kilóval is ment szériában.
Csak van egy rész ami nagyon makacs. Erőszakkal ra tudom venni magam hogy ott fusson az ízület, egy határig, csak a fogam is vacog közben.
Kardió bicikli, velencei-tó.
Ajtótól ajtóig 51km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!