Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék fogyni,45 éves nő...

Szeretnék fogyni,45 éves nő vagyok 173 cm és most 87 kg. Milyen étrendet ill mozgást érdemes választani?

Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:

A GYK kereteit meghaladja a teljes edzés és étrend terv leírása.

Cukor mellőzése, szénhidrát csökkentése, főleg pékárú, sütikék és társaik. Sok kardiós mozgás.

De elmész egy edzőterembe, akkor konkrét étrendet ls edzéstervet kapsz.

2016. márc. 8. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy egész könyvet kellene írni, de már más megtette, szóval keress rá és töltsd le, ingyenes pdf: Sárga Kapszula
2016. márc. 8. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:

#1: Csak megsúgom, nem minden teremben van teremedző, sőt van, ahol még személyi edző sincs. ://

Első körben én is a sárga kapszula elolvasását ajánlom.

Étrendnek szálkásító diéta. Mozgásnak elsősorban aerob vagy intervallum edzés, illetve súlyzós edzések. Előbbiek a zsírégetés miatt, utóbbi pedig az volt izmosabb, frszesebb testért.

2016. márc. 8. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
* az izmosabb, feszesebb testért.
2016. márc. 8. 12:41
 5/9 anonim válasza:

a legjobb edzés ami közül választhatsz az a futás vagy úszás vagy aerob edzések.

szobabicikli, futópad taposógép is jó.

étrend: minnél kevesebb cukor, fehér kenyér, finomított búzaliszt, krumpli.

amit ehetsz: zöldség, gyümölcs(banán szőlő ne nagyon), teljes kiörlésű rozs vagy zabkenyér. Durum tészta belefér. Fehérje, tejtermékek.

ha egy ideig próbálsz kevesebbet enni , akkor a gyomrod egy kicsit talán kevésbé lesz kitágulva és kevesebb kajával is jóllakhatsz.

2016. márc. 8. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:

T. Vera:

Én eddig csak olyanban jártam, ahol volt.

Akkor olyant kell keresni, amelyikben van.

#1 voltam

2016. márc. 8. 12:57
 7/9 Andizsuzsi ***** válasza:

1#

Én tudok olyan helyet, ahol olyan személyi edző van, akitől jobb nagyon messze lenni. Étrend semmi, még tanács szintjén sem, nemhogy konkrétan. Mentoráltja fo*s étrenden, sós vízben főtt zöldségeken él, hús heti 1-2 alkalommal. Tudom, hogy nem lát bele a tányérjába, de a zsírosra fogyott testét, a nulla izomzatot 7 hónapi heti 4 edzés után, a csomókban hulló seprű hajat azért látnia kellene. Persze tudom, hogy másik helyet kell ilyenkor keresni, na de a kezdő honnan tudja, hogy az nem jó? Ragaszkodik hozzá, mert ő a "szakember".

2016. márc. 8. 13:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

Kezdőként valóban nehéz megítélni egy "szakértő" tanácsának a helyességét, de valahogy el kell kezdeni.

Igen, az étrenden nem lesz nehéz változtatni, alapból nem eszek semmilyen húst, sem tejterméket, inkább zöldség, gyümölcs az amit fogyasztok, és az édességet sem tömöm.

Néha szénhidrát van, barna kenyér, rizs formájában, tészta egyáltalán. Burgonya max. főzve, vagy héjában sütve.

Még egyszer köszönöm.

2016. márc. 8. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Ok, tudom, nem ez a téma, de még annyit: Ahol lakom, két terem van.

Az egyik jól felszerelt, de nincs edző, csak akik csoportos edzéseket tartanak, aerobic, box, ilyesmi.

A másik kicsi, pár géppel, néhány súlyzóval, edzővel, és olyan nyitvatartással, ami a napirendemmel nem egyeztethető össze.

További termek a megyeszékhelyen...

Ok, én megoldottam. Ahogy más is.

Csak rá akartam világítani, hogy nem mindenhol olyan egyszerűn megy, hogy elmész egy terembe... ;)

2016. márc. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!