Nick20 kérdése:
Körülbelül 2 hónapja kezdtem el edzeni, nem teremben hanem otthon. Fekpad, kézi súly, láb. (178 magas,70kg vagyok) Kérdésem, h mit szedjek még mellé, h látványosabb fejlődés legyen?
Figyelt kérdés
a munkám miatt 2 nap edzés 2 nap pihi. De a 2 nap edzés, napi 7-szer 30-40 percből áll. iszom a napi 2 turmixot ami volumass 35-ből áll.Nem kigyúrt "állat" szeretnék lenni, csak legyen meg a mell a kar, a has.2016. márc. 7. 09:46
11/20 anonim válasza:
Ember te teljes képzavarban vagy. Ez nem kötözködés fogalmad nincs a testépítésről halványan se. Szar az edzésed, nincs étrended, iszod a szar tömegnövelődet, egyszerre akarsz tömegelni és szálkásodni és kérdezgeted mit szedjél még. Így az életben nem fogsz semmit fejlődni.
12/20 anonim válasza:
Ha úgy érzed nem válaszoltam, akkor neked nem is lehet... Mivel eleve a kérdésed is egy fatális nagy baromság...
13/20 anonim válasza:
Nagy a baj...
Elég napi 1x edzeni de az legyen RENDES edzés ne pedig lámulás. És kell a kaja mert szarból nem lesz vár. Ennél tisztábban nem tudjuk leírni.
14/20 A kérdező kommentje:
a lényege akkor, h a napi 7*30-40 percet hozzam össze 1*2 óra edzésbe.?
2016. márc. 7. 11:49
15/20 anonim válasza:
Nrm, nem ez a lényeg, hanem, hogy olvasd el a sárga kapszula című ebookot.
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Honnan szedted te ezt a napi 7 edzéses témát? :S
18/20 anonim válasza:
Amikor a h.u.lyeség szorgalommal párosul... :)
2 nap alatt 14 db edzés. :D :D :D
Kizárt dolognak tartom, hogy a mi fogalmaink szerint azokat a 30-40 perces akármiket EDZÉS-nek lehetne nevezni.
Nekem is volt olyan időszak az életemben (és valószínűleg még lesz is), amikor az edzésre nem jutott annyi idő, mint amennyit szerettem volna és csak 30-40 perces edzések fértek bele, de azok olyanok voltak, hogy aznap még egyszer biztosan nem tudtam volna megcsinálni, de még más edzést sem, nemhogy hatot.
19/20 anonim válasza:
Ahogy a többiek írták a 7x30-40 perce felejtős Napi 2x1 óra még működik(nálam legalábbis) de az se előnyös. Egymást követő két napon 2x1 óra súlyzós edzést azért ki lehet bírni főleg ha utána 2 napod van regenerálódni. A munka két nagy periódusa a tömegnövelés majd diéta, "szálkásítás" kikerülhetetlen. Hetente egy izmot csak 1x eddzél le de akkor rendesen. Kérdésedre hogy mit szedjél még azt a választ tudom adni hogy csirkemellet és rizst. Tudom ez most nagy trauma. A 3 évvel ezelőtti énemmel se sikerült volna megértetni hogy milyen fontos is az étrend...hát még a leírtak alapján veled:'D Nem bántásból mondom:) Szerintem szánj rá napi 30 percet arra hogy olvasgatsz erről a témáról egy hét után már te is kapizsgálni fogod hogy nem úgy működnek a dolgok ahogy azt elképzeled:)
20/20 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi hangnemű válaszra vártam.
köszönöm a segítséget.
2016. márc. 7. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!