Szerintetek ilyen korulmenyek kozott lehet fejlodni?
Figyelt kérdés
Na szoval egy heten kb 5-6x edzek sajat testsullyal es sulyokkal is egyarant de nem jarok konditerembe mert itthon szinte minden van(súlyzók,fekpad,huzodzkodo,multifunkcios kondigep,haspad...)a kajalasra nem kulonosebben figyelek oda de azert igyekszem sok hust enni minden reggel sima turot reggelizek aztan kesobb de meg altalaban delelott szendvicseket szoktam enni aztan ebedre legtobbszor rantotthust csirkemellbol,vagy porkoltet,vagy spagettit altalaban mindig valamilyen hus az ebed aztan estefele edzes utan mindig szoktam inni proteint aztan estefele meg eszek az aznapi ebedbol vagy epp ami van szendvicsnek valo vagy virsli vagy tojas. Ilyen korulmenyek kozott van eselyem a fejlodesre?2014. ápr. 20. 13:28
1/5 *Glissade* válasza:
Nem élhetsz punnyadt családban, ha majdnem egy egész konditermed van otthon;)))
Szerintem egyelőre jó lesz így! Bár talán a virsli nem a legjobb minőségi étel.
A túrót pedig nem este kéne enni? Elvileg a kazein miatt eszik a testépítők este, hogy ne legyen izomvesztésük, amig alszanak és nem tudnak enni.
3/5 *Glissade* válasza:
Kezdetnek megteszi így, aztán majd étrend kell!
4/5 anonim válasza:
fejlődsz eleinte kevésbé összerakott étrenddel is, de egy szinten ez hamar megreked, ha pont nem találtad el a makro tápanyag mennyiségét. Ezért szoktuk számolni, hogy tuti meglegyen a bevitel.
5/5 anonim válasza:
Lassabban, kevesebbet fogsz így fejlődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!