Tojasfeherje edzes utan?
Figyelt kérdés
Tojasfeherket hasznalnek efzes utan vizzel higitva es szollocukorral izesitve,mennyire hatasos? Felszivodasi ido? Szalmonellaval szamolok.2016. márc. 6. 19:39
1/11 anonim válasza:
Feleannyira szívódik csak fel nyersen, mint főtt állapotban.
2/11 A kérdező kommentje:
Es ha vizzel keverem es a vizet felforralom? Vagy ilyen csak nekem jut eszembe?
2016. márc. 6. 19:45
3/11 anonim válasza:
Ilyen szerintem csak neked. :D
Kezdjük azzal, ha vízben elkevered, feloldódni nem fog benne. Ha melegíted, a fehérje kicsapódik, lesz egy halom tojásfehérjecafatod egy adag forró vízben.
4/11 anonim válasza:
sok mindent hallottam ,ki mit kajál edzés után, de ez viszi a pálmát :D :D :D
5/11 A kérdező kommentje:
Utolso:ez mind csak elmelet😂😂
2016. márc. 6. 19:54
6/11 anonim válasza:
addig jo. Csinálj egy nagy adag rántottát és annyi:)
7/11 anonim válasza:
Nem azert kel edzes utan turmixot inni mert a turmixban van a titok. Egyel rendes kajat nem kell minden szart osszeonteni csak hogy turmixot ihass.
8/11 anonim válasza:
A szalmonella engem se érdekel, de a biotin igen. Nem előnyös a nyers fehérje, bár nagyon-nagyon ritkán én is eszem úgy, mert van egy ételem, ami roppant finom és hőkezelve elveszti a remek állagát (keményre felvert tojáshab, kakaó, dió, kókusz, édesítő). De pont az előnytelen volta miatt hanyagolom inkább. Annyi finom étel készülhet hőkezelt fehérjével, sőt, hőkezelt komplett tojással...
Vizes nyers tojásfehérje szőlőcukorral, ez nekem kicsit sem hangzik jól. Sőt, főzve sem. Persze nem vagyunk egyformák.
9/11 anonim válasza:
#7: Turmixról nem is volt szó, de a tojásfehérje pont rendes étel.
10/11 anonim válasza:
azért megnézném a fejed miután ezt lehúzod :D Ha ennyire akarsz valamit inni edzés után, akkor vegyél fehérjeport és azt vízzel. Olcsóbb mint a tojás, egyszerűbb és még finomabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!