Kényszerpihenő. Mennyi időm van?
Üdv.Ha a szervezetem heti 1 edzéshez szokott,akkor az utolsó edzéstől számítva mennyi idő,amíg elkezdi lebontani az izomzatot,és nem csak vizet vesztek?
Főként tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szóval a fő kérdés:Mennyi idő alatt bontódnak le?
Annyit tudok,hogy átlagban 1.5 hónap,de ez pontosabban kellene.
Úgy gondolod, hogy ha valakin van 20 kiló plusz izom, az kb. másfél hónap alatt mind leugrik róla? Én ezt nem hiszem.
Tuti egyénfüggő is s ugye izomzatfüggő is.
Köszönöm a választ első válaszoló.
2. megkapta a piros kezet,neharagudj,elfelejtettem odaírni,hogy a trollok menjenek aludni.
Hat neharagudj hogy nem keresem ki neked a body builderrol a cikket de azt hiszem a hit edzessel kapcsolatba olvastam ami maga vagy 20-30 oldal
Es igen hidd el azt ami neked tetszetos es kenyelmes
Akkor edzetem egy heten egyszer mikor ujra kezdtem es tul intenziv volt az edzes
Nem vagyok troll mar bocs neha adok troll valaszokat de ez nem az volt
Koszi 4 es
Es szerinted nem megy le abbol a 20 kg izombol valami?
A szervezetnek a legenergia-igenyesebb sejtje
Rendben,ha nen troll,akkor elnezest,csak egy olyan hangvetelu uzenettel,47%al mi mas lenne.
Eloszor is..van azon kivul edzesem,es nincs idom penzem meg edzesre.kezdetek ota majdnem 15kg+ jott fel.0 zsirrral.szoval tenyleg nem sok,de van mit vesztenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!