A táplálékkiegészítőket fontos az előírt mennyiségű vízben feloldani? Lehet kevesebb is?
Figyelt kérdés
1 adag (10 gramm) BCAA-t feloldhatok 100ml vízben az előírt 300 helyett? Úgy például megoldhatom hogy edzés után feloldok 250ml-be 1 adag BCAA-t és 1 adag (30 gramm) fehérjét egyszerre?2016. márc. 4. 11:12
1/10 anonim válasza:
Ha fel tudod oldani persze, miért ne? Én mondjuk inkább több vizet szoktam használni az előírtnál, de edzés után úgyis szomjas vagyok mint az állat, ugyh simán 5-6 decibe vízbe rakom a 40-45g fehérjémet.
2/10 anonim válasza:
Lehet, csak kreatinnal ne csinálj ilyet, mert összefosod magad.
3/10 A kérdező kommentje:
Én edzés közbe elkortyolgatok alsó hangon fél litert. Utána ha feloldanám a fehérjét, glutamint, BCAA-t az előírtaknak megfelelőn 250-300ml-rel akkor már lassan ott tartanék hogy egy óra alatt megittam majdnem 1.5 liter vizet. Mondjuk a glutamin edzés közbe megy majd de így is szeretném leredukálni amennyire csak lehet.
2016. márc. 4. 11:47
4/10 anonim válasza:
"Én edzés közbe elkortyolgatok alsó hangon fél litert. Utána ha feloldanám a fehérjét, glutamint, BCAA-t az előírtaknak megfelelőn 250-300ml-rel akkor már lassan ott tartanék hogy egy óra alatt megittam majdnem 1.5 liter vizet. Mondjuk a glutamin edzés közbe megy majd de így is szeretném leredukálni amennyire csak lehet."
500ml+300ml az nálam 800ml. Egyébként nem lesz semmi bajod attól, hogy rendesen iszol, főleg edzés közben.
5/10 A kérdező kommentje:
Fehérje+BCAA+Glutamin 3x300+500ml. Így értettem.
2016. márc. 4. 12:23
6/10 anonim válasza:
Lehet, ha fel sem oldanád csak lenyeled sem lenne semmi ezeknél.
7/10 anonim válasza:
Nem kell mindent külön adagban feloldani, 3-4 deci vízbe feloldódik minden egyben.
8/10 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok hogy a csokis protein és a sárgadinnyés bcaa kombóból mi sül ki:'D Elkezdek kísérletezni a vízzel.. hogy mennyi az annyi. A felszívódás szempontjából nem egy sorsdöntő dolog ugye? Lényeg hogy ne üljön le a shaker aljába az egész és ennyi nem?
2016. márc. 4. 15:19
9/10 anonim válasza:
Ha sűrű krém, akkor is ugyan úgy szívódik, ha porként lenyeled és ráiszol akkor is, semmi lényege.
10/10 A kérdező kommentje:
Ennyi. Köszönöm szépen a válaszokat.
2016. márc. 4. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!