Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt látszik meg...

Mennyi idő alatt látszik meg a kondi?

Figyelt kérdés
Heti 3x járok kondiba,nem fogyni szeretnék hanem izmosodni szép feszes combokat,feneket és lapos hasat.Kaptam edzés tervet is ami nagyon jó most már csak azt szeretném tudni hogy nektek mennyi idő alatt látszott meg,hogy jártok kondiba?Az étrend miatt vagyok kicsit bajban,mert rendszertelenül eszek ..ha tudtok valami jó étrendet akkor légyszi írjátok le.Nagyon sokat segítenétek :) L17

2016. febr. 28. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb. fél év után látható lényeges változás, de nulla étrendel nem sokra mész.
2016. febr. 28. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, kb. fél év után látszik már valami. Jó étrenddel akár 3-4 hónap is lehet. A bodybuilder oldalán vannak jó kis tömegnövelő étrendek, receptek, szemezgess. :)
2016. febr. 28. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Mar 3 honap alatt is
2016. febr. 28. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Étrenddel fél év alatt látszik, nélküle lehet soha.
2016. febr. 28. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:
nélküle lehet soha, kajával kb. fél év
2016. febr. 28. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

kezdőn 4-5 honap alatt is és diéta mellett is

de utana mar szukseges tomegnovelo etrend

2016. febr. 28. 20:22
 7/10 A kérdező kommentje:
ha nem követek semmilyen diétát hanem rendszeresen eszek,sok vizet iszok és a szénhidrátot elkerülöm úgy is érhetek el valamit?nyilván 17évesen nem tudom megszabni anyának hogy mit főzzön vagy én külön konyhán éljek mert ez elég lehetetlennek tűnik
2016. febr. 28. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell a szénhidrátot "elkerülni", teljes képzavarban vagy.
2016. febr. 28. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ép hogy a szénhidrátot nem kell elkerülni tömegnöveléskor :p

Remélem az a fél év , mert én is járok kondiba és a kaját azt tudom követni, sokat kell enni de ezt saját magaigazod kiszamolni a BMRkiszamolnit,ch szuksegletedet,fehérje mindenkepp,zsír minimálisan

NÉZZ UTÁNA minnél hamarabb ;)

2016. márc. 1. 06:02
 10/10 Norbi19 válasza:
A megfelelő fogyás és étrend után kb 5 hónap és alakul az izom onnan tudom,mert énis itt járok és már látványos
máj. 25. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!