Rajtuk miért nem látszik meg, hogy edzenek?
Sziasztok! Igazából az lenne a kérdésem, hogy rajtam miért látszik jobban, hogy sportolok, mint azokon, akik folyton arról dicsekednek, h a kondiban jártak? Szeretném, ha tisztává tennétek, mert gondolom vannak itt, akik kompetensebbek a témában.
Néhány évfolyamtársam folyton kondizni jár, erről posztolgatnak facebookon, dicsekednek meg hasonlók.
Nos én elég szerényen űzöm, csupán naponta futok, erősítek. (régen versenyszerűen lovagoltam, futottam - ha ez fontos a dolog szempontjából, de ez már nagyon rég volt :D) Az egyik lány posztolt magáról képet a strandon, és elég fura volt látni, hogy ilyen "plötty", semmilyen, olyan mint egy átlagos test.
Nekem meg már rajzolódik ki az egyeneshasizmom.
Mi lehet ennek az oka?
Érdekel a véleményetek. Üdv! 22/L
Létezik ám az a fajta "kondis", aki oda is csak tüntetőleg jár, de hogy dolgozzon is, ugyan...
Genetika ide vagy oda, ha odateszi magát s nem rontja el nagyon az étkezését, akkor izmosodnia kell...
Ők dicsekednek, Te cselekedsz, ez lehet az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!