Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó ez a Sorozat?

Strg456 kérdése:

Szerintetek jó ez a Sorozat?

Figyelt kérdés

Még kezdő vagyok,találtam is magamnak jó edzés terveket minden napra:

1.hetfő-Mell,has

2.Kedd-hát has

3,szerda-vál,has

4,csütörtök-biceps ,triceps,has

5.full body wieght routine calisthenics

Most akarnák venni mellé Protein....csak egy kérdés jó ez a edzésterv? Hány hét kell hozzá,hogy látszódjon a izmok:) motivációm az van hozzá csak el kel kezdeni :)

2016. febr. 28. 15:17
 1/10 Wshake válasza:
Aha,és a láb hol marad.? Elég minden más nap hasazni nem kell minden nap. Mondjuk hétfő a fő izomcsop után has,majd kedd vádli. Valamint egy teljes láb napot is beiktatnék. Mondjuk a full body weight helyett. Ha már minden izomcsoportot átmozgattál felesleges.
2016. febr. 28. 15:30
 2/10 A kérdező kommentje:
JA köszi,csak ebbe a full bodyba van láb edzés is :)
2016. febr. 28. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
És mit takar az a láb edzés? Csak mert saját testsúllyal nehezen fogod helyettesíteni mondjuk a guggolást... Ha meg kezdő vagy még fölösleges ennyire lebontani. Teljes testes edzéseket csinálj egy-két hónapig, utána már mehet ABAB osztásba. Hány hét? Inkább hány év :) Egy-másfél év legalább kell rendes kajával és rendes edzéssel ahhoz, hogy látszódjon.
2016. febr. 28. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Rossz ahogy van, nincs láb, nincs vádli, plusz neked kezdőként heti 3 teljes testes edzés kéne.
2016. febr. 28. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Az alkart se hagyd ki, az nagyon fontos, fontosabb mint a láb. Szombaton legyen alkar meg persze has. Vasárnap legyen pihenő, de hasra ekkor is menjen pár sorozat. Proteint meg igyad minden edzés után és akkor 1-2 héten belül látszódnak az izmok. A motiváció az jó ha van, de pár nap után le fog lankadni, ilyenkor nézzél motivációs videókat. Én a "skinny to aesthetic" "4 week natural transformation" "shredded life" kifejezésekre keresve szoktam motiválni magam.
2016. febr. 28. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
utolsó köszi a választ igen én is ezeket szokom nézni vannak olyan skacok akik tudnak rendesen motiválni engem főleg a david laid ha nézted a videót az szok motiváálni engem 58-60kg vagyok de remélem fog sikerülni :) ja s 24 éves :D
2016. febr. 28. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésből, de pénteken nincs is hasazás?
2016. febr. 28. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:
ok.....azért írtam úgy,hogy Full body weight routine calisthenics...abba minden van húzódzkodás...fekvőtámas....dips....has...láb.
2016. febr. 28. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
És naponta csak egyszer hasaznál? Ez komoly? Munka nélkül nem érhetsz el semmit, gondolom, ezt tudod.
2016. febr. 28. 17:58
 10/10 A kérdező kommentje:
jaja minden nap hasaznék s kemény munka után eredmény is születik :)
2016. febr. 28. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!