Súlyzós edzés---boka, lábfej vizesedés. Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne kérdésem, hogy muszáj e elhagynom a lábedzést, vagy csak csökkenteni kellene a terhelést, ill. erőteljesen fogynom kellene, mivel elkezdett vizesedni a bokám-lábfejem. Amit tudni illik,115 kg vagyok, hirtelen,7 hónap alatt szedtem fel 30 kg-ot (nem, nem szteroiddal) eddig szedtem creatin mono-t de leálltam vele e miatt. Szóval mit tegyek szerintetek? Előre is köszönöm!2016. febr. 26. 10:54
11/14 anonim válasza:
Milyen magas vagy? És 7 hónap alatt 30kg? Azért mondjuk ki, kegyetlenül zabálhattál és rengeteg zsír jött rád. :D
És hatalmas soha nem leszel naturálban.
12/14 A kérdező kommentje:
184 cm. Fúú hát sokat. :D Akkor kezdtem így fejlődni, miután lemondtam minden másról(A késői lefekvés, ivás, sajnos ezeket nagyon túlzásba vittem) és ahogy leírtam nagyon rendszeresen étkeztem. alap reggeli, ebéd, vacsora, és még plusz 2 étkezés. És mellette turmix formályában bevittem a napi 5-10 tojást, 100-200 gramm zabpelyhet, túrót, néha banán, kakópor, joghurt. Ha maradt pénzem, akkor megspékeltem egy kis tömegnövelővel is a napomat, creatinnal, amit leraktam most mert az is vizesít. Szóval tényleg mindent megtettem, teszek.
2016. febr. 26. 14:44
13/14 anonim válasza:
Nyugi, nem cseszegetés ként írtam, csak egy lehetséges okot mondtam, ami nem játék.
Meg hát kíváncsiak vagyunk. :D Erő az hogy növekedett ilyen étrenddel? (százalékosan az augusztusi erőszinted vs. a mostani)
14/14 anonim válasza:
Akkor kalóriából nem volt hiány. :) Erőszinted is ekkorát ugrott?
Diétával ne siess ennyire, csak fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!