Súlyzós edzés---boka, lábfej vizesedés. Mit tegyek?!
A vizesedés leggyakoribb oka, egy "egészséges" embernél. A raktározás...
A szervezeted szomjazik ezért aztán próbál annyi vizet raktározni, amennyit csak lehetséges...
115 kg-al MINIMUM 4-5 litert meg kellene innod naponta, de ideális esetben minden 20kg-ra kell jutnia 1 liternek.
Tényleg naturálban ment fel ennyi nem hazudok! Muszáj leírnom, hogy már jó pár éve dzek, tudom, hogy az Én testemnek milyen edzés jön be stb. Augusztusban kezdtem el az edzést mjegint keményen, előtte nem edzettem kb fél éve rendszeresen. Az első 2 hónapban még konditerembe se jártam, csak otthon nyomtam saját testsúllyal, ill. van egy egykezes 15 kilós kézisúlyzóm. Rendszereztem az étkezéseimet, mert előtte nagyon nem figyeltem oda rá. Meglepődtem nagyon amikor októberben vmikor elmentem konditerembe és a mérleg 95-98 kg-ot mutatott. Már nem emlékszem pontosan. utána még többet ettem, a konditerem rendszeressé vált és ma már 115 kg-ál járok. Ennyi idő alatt nagyon megerősödtem, megizmosodtam, persze nagyon sok zsír is jött fel, de ez inkább a derekam környékén látszik. :'(
Ami a lényeg, h ennek az ára is megvan, még így naturálba is, mivel szar a koleszterinem, a májfunkcióm is, most meg vizesedni is elkedzett a lábam, jah és igen, alapból van egy kis szívritmus zavarom amin gondolom ez sem segített túlságosan. De a jó hír, h 48-as a karom és jók a fogaim! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!