Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzós edzés---boka, lábfej...

Súlyzós edzés---boka, lábfej vizesedés. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne kérdésem, hogy muszáj e elhagynom a lábedzést, vagy csak csökkenteni kellene a terhelést, ill. erőteljesen fogynom kellene, mivel elkezdett vizesedni a bokám-lábfejem. Amit tudni illik,115 kg vagyok, hirtelen,7 hónap alatt szedtem fel 30 kg-ot (nem, nem szteroiddal) eddig szedtem creatin mono-t de leálltam vele e miatt. Szóval mit tegyek szerintetek? Előre is köszönöm!
2016. febr. 26. 10:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet iszol 1 nap, teljesen őszintén?
2016. febr. 26. 10:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha nem számítom bele az edzésen elfogyasztott vizet, akkor másfél litert csak.
2016. febr. 26. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Igyál többet, 4 liter ekkora testsúlyhoz alap, és diétázni kéne, mert nagyon behíztál.
2016. febr. 26. 12:11
 4/14 anonim ***** válasza:

A vizesedés leggyakoribb oka, egy "egészséges" embernél. A raktározás...

A szervezeted szomjazik ezért aztán próbál annyi vizet raktározni, amennyit csak lehetséges...

115 kg-al MINIMUM 4-5 litert meg kellene innod naponta, de ideális esetben minden 20kg-ra kell jutnia 1 liternek.

2016. febr. 26. 12:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát rendben! Megfogadom amiket írtatok, a diétázást elkezdem a jövő héttől és a vizet is felviszem minimum 4 literig. Köszönöm még1x! :)
2016. febr. 26. 12:19
 6/14 anonim ***** válasza:
+ mondjuk ki kövér vagy, ha ennyi idő alatt jött fel 30kg és nincs egészségügyi probléma a háttérben, akkor biztos vagyok benne, hogy ipari mennyiségű szénhidrátot fogyasztasz... Minden egyes szénhidrát megköt 4 vizet. Szóval már azzal javalhat a gelyzet, ha kicsit visszábbveszel a szénhidrátból. De persze egy rendes étrend lenne a legjobb.
2016. febr. 26. 12:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon sok zsírt is szedtem fel, nem tiszta izom minden, szép is volna. :D
2016. febr. 26. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez elég durván hangzik, 30kg bő fél év alatt, koxal is lehetetlennek tűnik, nem hogy naturalban. Ha megcsinálod azokat amiket a többiek mondanak, és pár héten belül nem múlik a vizesedés, mindenképp orvos. Szívbillentyű problémára is utalhat, ami kialakulhatott a hirtelen megnőtt testsúly+terhelés kombójából.
2016. febr. 26. 13:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Tényleg naturálban ment fel ennyi nem hazudok! Muszáj leírnom, hogy már jó pár éve dzek, tudom, hogy az Én testemnek milyen edzés jön be stb. Augusztusban kezdtem el az edzést mjegint keményen, előtte nem edzettem kb fél éve rendszeresen. Az első 2 hónapban még konditerembe se jártam, csak otthon nyomtam saját testsúllyal, ill. van egy egykezes 15 kilós kézisúlyzóm. Rendszereztem az étkezéseimet, mert előtte nagyon nem figyeltem oda rá. Meglepődtem nagyon amikor októberben vmikor elmentem konditerembe és a mérleg 95-98 kg-ot mutatott. Már nem emlékszem pontosan. utána még többet ettem, a konditerem rendszeressé vált és ma már 115 kg-ál járok. Ennyi idő alatt nagyon megerősödtem, megizmosodtam, persze nagyon sok zsír is jött fel, de ez inkább a derekam környékén látszik. :'(

Ami a lényeg, h ennek az ára is megvan, még így naturálba is, mivel szar a koleszterinem, a májfunkcióm is, most meg vizesedni is elkedzett a lábam, jah és igen, alapból van egy kis szívritmus zavarom amin gondolom ez sem segített túlságosan. De a jó hír, h 48-as a karom és jók a fogaim! :D :D :D

2016. febr. 26. 13:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Amit kérek, h ne cseszegessetek, ez az álmom gyermekkorom óta, hogy nagy legyek, elfogadom, h nem tesz jót az egészségnek és azért fordultam hozzátok, hogy a Ti tapasztalataitokból, tudásotokból erőt és információt szerezek, hogy ha már ilyen hülye vagyok, legalább hogyan méréskelhetem vagy szoríthatom vissza az adott tüneteimet! És még1x köszönöm, a válaszaitokat! :)
2016. febr. 26. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!