Dorkaaa6 kérdése:
Mit tehetek bevizesedett lábfej ellen?
Figyelt kérdés
A napokban volt egy súlyos bokasérülésem, de nagyobb problémát okoz hogy a sérülés óta bevizesedett a lábfejem. A duzzanat nem akar lohadni, attól függetlenül, hogy a bokám már nem dagadt. Ezen felül már próbáltam pihentetni, vizes ruhát/jégzselét is használtam, valamint folyamatosan fel van póckolva. Kérlek segítsetek.2014. szept. 10. 20:43
1/2 anonim válasza:
Sztem nem igen tehetsz azon kívül semmit. Gondolom voltál orvosnál. Pihentesd továbbra is, amennyit csak lehet és pócold. Esetleg kenegetheted árnika kenőccsel. Az jó szövet regeneráló. Előbb utóbb lelohad.
2/2 anonim válasza:
Mivel csak pár napja volt, miközben súlyosnak titulálod, így nem csoda, hogy még dagadt. Várj türelemmel, kell neki egy hét, amíg rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!