Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lábfej vizesedés ;dagadás,...

Lábfej vizesedés ;dagadás, tapasztalta már valaki?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok ,ez év márciusáig semmi egészségügyi problémám nem volt . Kórházba kerültem egy ritka betegséggel ,amiből felépültem ,de a betegség velejárója volt a vérnyomás,pulzus ingadozás is . Mivel ezeket a gyógyszereket nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni ,a mai napig szedem immár csökkentett mennyiségben ,napi egy concort és 1/2 betaloc-ot . A vérnyomásommal így nincs gond ,mondhatni tökéletes újra . Nem is ez a lényeg ,hanem az utóbbi pár napban felfigyeltem rá ,hogy enyhén feszül és vizesedik a lábfejem . A vizesedés megszünik ,ha felpolcolom a lábam ,vagy járkálok .Inkább akkor van ,mikor huzamosabb időt töltök ülve . Lehet ez összefüggésben a gyógyszerekkel ,a meleggel ,vagy hogy éppen menstruálok ?

2014. máj. 23. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
összefüggésben Lehet(!) de nem biztos, mibel minden embernél akkor dagad, vizesedik jobban a lába ha nem mozgatja és lefelé lóg.
2014. máj. 23. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Meleggel lehet összefüggésbe!
2014. máj. 23. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Meglehet, a magas vérnyomásra szedett gyógyszerek hatása, mivel ilyeneknek az orvosok rendszeresen ellenőrzik a lábukat. Aki ilyesmivel foglalkozik, az a hiányos nyirokkeringésnek tulajdonitja. Meg kellene vizsgálni az ereid állapotát, esetleg valami keringést elősegítő készítményt használni és megfelelő nyirokmasszázst alkalmazni.
2014. máj. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!