Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj ha dagad? Lehet h csak...

Baj ha dagad? Lehet h csak vizesedés?

Figyelt kérdés
Szisztok! Már 1 éve h találtak vérrögöt a lábamba,de szerdán voltam ultrahangon és azt mondták felszivodott.Eljöttem balatonra dolgozni, de 2 napja bedagadt térdöl lefele a lábam.

2013. júl. 9. 08:21
 1/7 Salx Narval ***** válasza:
Az, hogy bedagadt, mindenképp baj, akkor is, ha vizesedés. Ha mindkét lábad dagadt akkor valószínűleg segít a vízhajó, ha csak az egyik akkor elképzelhető, hogy vérhígító kéne. Ha megnyomod a dagadt részt és lyuk marad a helyén az vizesedésre utal. Azt hiszem mindenképp érdemes lenne dokihoz menni, pláne, ha ilyen előzmények voltak. Addig is igyál sokat, próbáld kímélni a lábad és ha teheted kerüld a túl meleg helyeket, vagy gyakrabban hűtsd le a lábad.
2013. júl. 9. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Visszeres a lábad? Mindkettő, vagy csak az egyik? A dagadáson kívül más tüneted is van(fájdalom,pirosság)?

Ha mindkettő(illetve amelyik visszeres) és mellette semmi más nincs,akkor csak megerőltetted. Ha lehet polcold fel,kenegesd pl. Lioton géllel és fáslizd. Viszont,ha csak az egyik menj el orvoshoz,nehogy thrombosis alakuljon ki!

2013. júl. 9. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj azonnal orvoshoz!
2013. júl. 9. 14:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek kiderült h megcsipett a szunyog és egy baci jutott a lábamba és az miatt van.
2013. júl. 13. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hurrá! Az is elég durva,orbánc alakult ki. Antibiotikumot kaptál?
2013. júl. 13. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
igen azt,meg kenöcsöt
2013. júl. 14. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Szegény,jobbulást!
2013. júl. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!