Miért vizesednek be a szteroid használók?
Figyelt kérdés
Ugye mindig is voltak, lesznek "testépítők" akik egy hónap edzés után úgy érzik hogy ideje lenne már komolyabb karrierbe vágni ezért dopping szereket kezdenek használni. Kérdés hogy hogy a fenébe tudnak így bevizesedni? Hol csúszik meg a dolog? ...vagy egy komolyabb múlttal rendelkező sportoló ezt hogy küszöböli ki? Volt szerencsém olyanhoz aki kb. 2 hónap edzés után kezdett Sustanon-t használni. Annak ellenére hogy oda figyelt az étrendjére(szénhidrát, fehérje kigrammozva időre evett stb.) még a laikus is felismerte hogy itt valami turpisság van. Hol van a gikszer? ...azon kívül hogy túl korán nyúlnak ezekhez a gyógyszerekhez.2015. dec. 15. 20:14
1/15 anonim válasza:
Mert némelyik cucc vizet tart vissza. Illetve a kajától is vizesedhetsz.
2/15 anonim válasza:
Egyébként a víz erőt hoz plusz magas vérnyomást
3/15 Cortez70 válasza:
Szar cuccal vizesedsz be. Pont hogy szàrazabb leszel, ha tudod mit kell venni.
4/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a cucc szar. Volt egy verseny ahol 1 éves gondibérletet lehetett nyerni. 12 napig szedtem anapolon 50-et és meg is nyertem a verseny akkora erőt hozott. 12 nap alatt 10 kg-ot szedtem fel. De az mind víz volt.
5/15 Cortez70 válasza:
Az anapolon az vizesít. Ennyi. De tolj trent ès propit. Nem mindegy, hogy mi a cucc.
6/15 A kérdező kommentje:
Cortez ebben van ráció viszont úgy sejtem nem ilyen egyszerű a dolog.
2015. dec. 15. 20:36
7/15 Cortez70 válasza:
Genetika is, de hidd el bàrkit le tudnèk megfelelő cuccokkal szálkásítani.
8/15 A kérdező kommentje:
Attól lesz szar"" hogy ütik valamivel nem? Maga a szteroid tartja vissza a vizet nem az amit kapsz bele grátiszba. Ergo minél szarabb annál kevésbé vizesít ugyan az a mennyiség nem?
2015. dec. 15. 20:42
9/15 Cortez70 válasza:
Cucc nèlkül soha nem leszel olyan száraz, mint pl Helmut Strebl. Keress rá.
10/15 Cortez70 válasza:
Hatóanyagfüggő is ès nem mindegy milyen èszter kapcsolódik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!