Kinek mit jelent a natural?
1.NEM POROZIK
2.NEM KOKSZOZIK
3.SAJÁT SÚLLYAL EDZ
4.VOLT A SITTEN
5. PAUL WADE A NEVE ÉS Ő A CSÁSZÁR MEG RAPATULOV ANDREJEV
Az igazi naturál az nem edz ilyen bu-zi súlyzókkal meg gépekkel, meg nem eszik fehérjét meg proteint, se vitamint, ezek mind csak felfújják az izmot, de nem leszel tőlük erősebb. Lehet hogy felemelsz tőlük 300 kilót, de az csak ilyen varázserő lesz amivel csak súlyzókat tudsz megemelni, egy kukoricás zsákot már nem tudnál felpakolni a taligára mert ahhoz igazi erő kéne, nem ilyen felfújt műizom, E!
Az igazi naturál kint él a tanyán, 140kg, 60% testzsírja van, egész nap ássa a földet meg kapál, meg cementes zsákokat pakol, és nem eszik mást csak zsíros kenyeret disznósajttal. Ettől leszel igazi naturál! Majd ha ilyen vagy, büszkén feszíthetsz disznó hátán lovagolva miközben 30x kinyomod a diszperzites vödröt, de addig nem.
annyira éreztem, hogy ez lesz. Volt pár normális válasz, aztán jött egy idióta, erre az addig normális válaszolók is elkezdték a hülyeséget hajtani.
Visszajutottunk a mondandóm második feléhez, mindenki idióta, mindkét oldalon, lényeg a gyűlölködés, grat srácok...
Én nem sértegettem senkit, ellenben itt egyesek. Az meg azért naivitás, hogy a halom szir-szar amit beszedtek természetesen készül. Kimennek a vegyészek és szedik a kapszulákat a gyógyszerbokrokról...:) De ez megint felesleges magyarázkodás. Sokan hisznek a chemtrail-ben is..., ugyanúgy mesterségesen előállított dolgok, mint a többi gyógyszer, persze lehet részletezni, hogy most fehérje, vagy éppen valami vitaminbomba és mi a technológia.
A kérdés arra irányult, hogy van-e olyan fajta határvonal meghúzva ami nem csak a versenyzők esetében tiltott szerek, hanem már máshol meghúzz a határt, de csak azért mert az én értékrendemben, ha valaki nem valódi ételekkel operál, hanem mesterséges anyagokkal pótolja azt az már elrugaszkodik a szigorúan vett natural kifejezéstől és arra lettem volna kíváncsi, hogy ez a köztudatban hogy áll.
Mondjuk várható volt a hozzáállás, nyilván kevesebb lenne az eredmény ezek nélkül, így mindenki legalizál mindent a saját fejében, hogy önigazolást nyerjen.
És most megint nem azzal a pár emberrel van gond aki kulturáltan isteníti itt a gyúrást minden kérdésnél, mert az is egy vélemény. Hanem a fröcsögő idióták, akik mindenben személyes támadást látnak.
De csak, hogy a kolbászos kolléga (nem áll fel már neki, azért jön a szexista poénokkal esetleg?) is megnyugodjon. Labdajátékokat űztem mindig. Teljesen más fizikummal, erőnléttel, mint a kondisok 98%a. Próbáltam azt is, de nem az én világom, nem is fogom csinálni, mert nem tudok azonosulni a célokkal. De ez már másik kérdés, nincs köze a szimpátiának az eredeti felvetéshez
Nagyon beleszerelmesedtél a "mesterséges" szóba. Válaszolj már néhány kérdésre ezzel kapcsolatban:
- Hogyan készül a mesterséges fehérje?
- Milyen különbség van a mesterségesen előállított, és a természetesen létrejött vitamin molekulaszerkezetében?
- A kenyér természetes vagy mesterséges étel?
- Ha baktériumokat használunk fel bizonyos dolgok előállítására (pl. az anyagcseréjüket), az mesterségesnek vagy természetesnek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!