Kinek mit jelent a natural?
Hivatalosan az, aki nem szed semmilyen illegális szert.
Az én szememben az, aki olyat sem, amit még nem tudnak kimutatni.
Nem használ tiltott készítményt.
Ez a mese, valójában meg enélkül nincsenek nagy eredmények. De engem nem érdekel, mindenki azt csinál amit akar.
Hm, azt gondoltam volna nem ilyen éles a határ.
Mondjuk itt többségben vannak az elvakult (nem feltétlenül pejoratív értelemben) gyúrósok, ezért nyilván a mesterséges fehérjék, táplálékkiegészítők, vitaminok halmaza amivel kiváltja a többség a kitartó kemény munkát még natural mindenki szemében.
Akkor mi az aki természetes módon előállított alapanyagokból épít fel tudatos étrendet mondjuk? Extra natural?:D
Nem kötekedésképpen kérdezem, de annyira egymással szembe került a látvány és valódi sportok tábora, hogy már kifejezetten irritáló, hogy gyakorlatilag bármelyik oldalon vagy, szinte biztos, hogy a másik szerint nulla amit csinálsz, eredményt az életben nem fogsz elérni, sőt annyira rossz neked, hogy bele fogsz halni rövid időn belül.
:)
Aruld el, mifele kemeny munkat valt ki egy feherjekoncetratum? Noveli a teljesitmenyt? Vagy szerinted 30 g tejsavo annyival anabolikusabb 15 dkg csirkemellnel, hogy az mar atlepi a natural szintet? Inkabb foglalkozz a matek leckevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!