Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kinek mit jelent a natural?

Kinek mit jelent a natural?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 12:23
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

10-es, pont erről beszéltem, meg a s/ggfejeskedés, hiába volt 8 többé kevésbé korrekt válasz előtte.

De szerintem aki egyszer is volt kondiban ismeri a helyzetet, rengetegen a munka helyett az ilyen olyan szerektől várják a csodát...

A lecke kész már pár éve...

2016. febr. 22. 15:12
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Fogd már fel hogy a táplálékkiegészítő csak KIEGÉSZÍTI a normális táplálkozást, ez nem kox ba*zod hogy rádpattan az izom. Meg milyen kemény munkát helyettesít? Szerinted a kapszulás multivitamin helyettesít bármit is? Agyhalott.
2016. febr. 22. 15:18
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Mit vár a fehérjétől? Milyen szer, Húst sem eszel kérdező? Tudod mi az alap fehérjepor? Tejsavó szűrve, kiszűrik a zsírt, cukrot, hogy ne vigyél be annyit, a tojásfehérjepor, tojásfehérje szárítva... A liszt is mesterséges akkor? Mert az is por.
2016. febr. 22. 15:19
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem mintha koxszal rádpattanna, ott is edzeni kell.

Mesterséges fehérjék? Tej alapú a tejsavó protein. Akkor ha te iszol egy pohár tejet már nem leszel naturál vagy hogy is van ez?

2016. febr. 22. 15:20
 15/36 anonim ***** válasza:
Én az étrendkiegészítőket, vitaminokat nem keverném bele. Egyik sem vált ki semmilyen munkát, csak némi étrendi hiányt pótol. Az, aki fehérjeturmixot iszik, semmivel nincs előnyben annál, aki edzés után bevág pár főtt tojást némi zöldséggel, meg magokkal. Vagy akár egy rizseshúst. Nem gyógyszernek minősülnek, még csak nem is gyógyhatású készítmények. Hanem élelmiszerből kivont építőanyagok. Kb. mint a cukor...
2016. febr. 22. 15:42
 16/36 anonim ***** válasza:

"De szerintem aki egyszer is volt kondiban ismeri a helyzetet, rengetegen a munka helyett az ilyen olyan szerektől várják a csodát... "

Hiába várják a csodát, azt a turmix nem fogja elhozni.

De kemény edzés nélkül a szteroidoktól sem kell várni csodát.

2016. febr. 22. 16:01
 17/36 anonim ***** válasza:
83%

Menj vissza pitagorasz tételt gyakorolni inkább. És utána számold ki, hogy 10-es skálán mennyire vagy idióta.

És utana menjél billentyűt kúrni játékokkal és közben zabáld a csipszet meg a kakaós csigát.

És flábélosz biszbasszal lejön a zsír.

2016. febr. 22. 16:05
 18/36 anonim ***** válasza:
Bence, ez most jó volt. :D
2016. febr. 22. 16:31
 19/36 anonim ***** válasza:
Ugyan azt jelenti mindenhogy...
2016. febr. 22. 17:23
 20/36 anonim ***** válasza:

# 9

"fehérjék,vitaminok halmaza"

És szerinted a szervezetede miből fogja felépíteni az izmot és működtetni magát?

A belélegzett levegőből?

Nem tudom mi játszódik le azok fejében aki szerint az olyan alapvető élethez szükséges dolgok mint a fehérje,vitaminok,szénhidrát,stb szerinte kox..

2016. febr. 22. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!