Kinek mit jelent a natural?
10-es, pont erről beszéltem, meg a s/ggfejeskedés, hiába volt 8 többé kevésbé korrekt válasz előtte.
De szerintem aki egyszer is volt kondiban ismeri a helyzetet, rengetegen a munka helyett az ilyen olyan szerektől várják a csodát...
A lecke kész már pár éve...
Nem mintha koxszal rádpattanna, ott is edzeni kell.
Mesterséges fehérjék? Tej alapú a tejsavó protein. Akkor ha te iszol egy pohár tejet már nem leszel naturál vagy hogy is van ez?
"De szerintem aki egyszer is volt kondiban ismeri a helyzetet, rengetegen a munka helyett az ilyen olyan szerektől várják a csodát... "
Hiába várják a csodát, azt a turmix nem fogja elhozni.
De kemény edzés nélkül a szteroidoktól sem kell várni csodát.
Menj vissza pitagorasz tételt gyakorolni inkább. És utána számold ki, hogy 10-es skálán mennyire vagy idióta.
És utana menjél billentyűt kúrni játékokkal és közben zabáld a csipszet meg a kakaós csigát.
És flábélosz biszbasszal lejön a zsír.
# 9
"fehérjék,vitaminok halmaza"
És szerinted a szervezetede miből fogja felépíteni az izmot és működtetni magát?
A belélegzett levegőből?
Nem tudom mi játszódik le azok fejében aki szerint az olyan alapvető élethez szükséges dolgok mint a fehérje,vitaminok,szénhidrát,stb szerinte kox..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!