Masuzoe kérdése:
Mi a véleményetek az ISO Whey ZERO - Biotech USA ról?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 04:06
1/10 Cortez70 válasza:
Sima izolátum, nincs vele gond. Annyi, hogy nem érdemes erre költeni csak akkor ha versenydiéta utolsó heteiben vagy, vagy ha nem bírod abszolút azt a kevés tejcukrot sem, ami pl egy koncentrátumban van. De egyébként bőven megfelel egy koncentrátum vagy koncentrátum-izolátum keverék is, pl hamár biotech, akkor a nitro pure whey.
2/10 anonim válasza:
Így van, versenydiéta vége, amúgy felesleges, de én oda sem azt venném, mert kis kiszerelés, drága.
3/10 anonim válasza:
Nagyon drága, az a 2-3g cukor adagonként amivel több van egy koncentrátum-hidrolizátum keverékben pl., valamint a felszívódási sebesség különbsége elhanyagolható, még verseny szinten is. Divat fehérje, a zöld dobozos Scitec izoval együtt.
4/10 anonim válasza:
Es amennyiben ajandekba kaptam egyet,hogy tudnam legjobban hasznositani?
pl mivel egyem edzes utan,ahhoz,hogy egy pillanat alatt az egekbe legyen az inzulin szintem?(ilyen por alapu cukrok kizarva,ha nem muszaly)
5/10 Cortez70 válasza:
Ihatod bàrmikor, edzés utàn vagy reggel is teheted a zabhoz.
A muszàj pedig pontos j-vel írandó. :)
6/10 Cortez70 válasza:
Edzès utàn mehet zabliszttel, vagy rizsliszttel, esetleg elràgcsàlsz mellé pufirizst.
7/10 anonim válasza:
Mellesleg laktózérzékenyeknek megfelelő
8/10 Cortez70 válasza:
Ezt írtam is. De van olcsóbban is izolátum.
9/10 A kérdező kommentje:
kicsit utánna olvastam lényegében akkor ez csak taplálék kiegészitő a nitro pure whey és az ISO Whey ZERO is ?
2016. febr. 26. 05:09
10/10 anonim válasza:
Nyilván. Mert mit hittél, mik ezek? Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!