Melyik a legjobb Biotech USA fehérje?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Biotech USA nem az ár/érték arányáról híres, de ettől most tekintsünk el, mindenképp tőlük szeretnék vásárolni.
Lehetőségek:
- Beef Protein ( [link] )
- Brutal Muscle ON ( [link] )
- Casein Fusion ( [link] )
- Iron Meal ( [link] )
- Iso Whey Zero Lactose Free ( [link] )
- Natural Whey ( [link] )
- Nitro Gold Pro Enzy Fusion ( [link] )
- Nitro Pure Whey ( [link] )
- Protein Express ( [link] )
- Protein Fuel ( [link] )
- Protein Power ( [link] )
- Rice Protein ( [link] )
Nem vagyok laktózérzékeny. Melyik fehérje lenne a legjobb edzés előtt és edzés után?
2016. febr. 16. 19:55
1/8 anonim válasza:
Nincs legjobb. Adott szituációra alkalmasabb van. Pl edzés utánra Nitro Pure Whey vagy Iso Whey(bár az utóbbi szerintem felesleges).
2/8 anonim válasza:
Ja és edzés előtt kb 2 órával normális kaja kell. Fehérje+összetett ch. Bár a kérdésből ítélve az étrend a levesbe van..
3/8 anonim válasza:
Nitro Pure Whey ha ezekből kell választani.
5/8 anonim válasza:
De amúgy fél kiló fehérjét kb semmi értelme megvenni, legdrágább egységárba van, és elfogy 1 hónap alatt maximum.
8/8 anonim válasza:
Nitro Pure Whey az jó. De edzés előtt nem kell inni, utána lehet inni 1 adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!