Fajo vall. mi lehet a baja?
Hali.kicsit tul eroltettem,es most:
Folyamatos fajdalom,minden helyzetben,minimalis luktetes.
Tapontasra a lz Oldalso deltaban egy csikban erezni egy csomot,(vagy valami hasonlot).nyomasra faj.
Remelem tudtok segiteni.
mostanában ne vállazz pihentesd egy darabig
kérdés, hogy milyen gyakorlatokat végeztél és milyen súllyal mert általában a porckopás elsődleges oka vagy a rossz végrehajtás vagy a túl nehéz súly
A sokáig fáj akkor menj vele orvoshoz az is lehet, hogy porcképzőt kell szedned
Teljes testes edzesrol van szo.
Az utolso elotti gyakoatkent oldal emeltem,gepen,es pont erre az edzesre emeltem a kovetkezo sulyra,es az utolso ismetleseket kicsit csaltam,hogy a pozitiv szakaszt lendulettel segitettem,es negativot engedtem nagyon lassan.
De edzes utan meg nem fajt,csak miutan este meg bementem fekvenyomni,1rmem 85%aval,10sorozatban.aztan masnap kezdett el fajni,es meg egy nalra ra kezdett el igazan,napkozbe elojonni,es a hetvegen most meloztam (fizikai) es most igen sz@r.nem izomhuzodas?nem az szokott ilyen folyamatosan feszult rostokkal jarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!