Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fajo vall. mi lehet a baja?

Fajo vall. mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Hali.kicsit tul eroltettem,es most:

Folyamatos fajdalom,minden helyzetben,minimalis luktetes.

Tapontasra a lz Oldalso deltaban egy csikban erezni egy csomot,(vagy valami hasonlot).nyomasra faj.

Remelem tudtok segiteni.

2016. febr. 21. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:

mostanában ne vállazz pihentesd egy darabig

kérdés, hogy milyen gyakorlatokat végeztél és milyen súllyal mert általában a porckopás elsődleges oka vagy a rossz végrehajtás vagy a túl nehéz súly

A sokáig fáj akkor menj vele orvoshoz az is lehet, hogy porcképzőt kell szedned

2016. febr. 21. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán értettem, mit írtál, de pihentesd, amíg TELJESEN el nem múlik a fájdalom.
2016. febr. 21. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Pihentetés, mit takar a túlerőltetted? Hogy edzel rá?
2016. febr. 21. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Teljes testes edzesrol van szo.

Az utolso elotti gyakoatkent oldal emeltem,gepen,es pont erre az edzesre emeltem a kovetkezo sulyra,es az utolso ismetleseket kicsit csaltam,hogy a pozitiv szakaszt lendulettel segitettem,es negativot engedtem nagyon lassan.

De edzes utan meg nem fajt,csak miutan este meg bementem fekvenyomni,1rmem 85%aval,10sorozatban.aztan masnap kezdett el fajni,es meg egy nalra ra kezdett el igazan,napkozbe elojonni,es a hetvegen most meloztam (fizikai) es most igen sz@r.nem izomhuzodas?nem az szokott ilyen folyamatosan feszult rostokkal jarni?

2016. febr. 21. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Senki nem tudjahogy mi lehet ez pontoosan?
2016. febr. 23. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem látjuk, nem tudunk semmit, így orvos sem tudja megmondani, nem túledzés.
2016. febr. 23. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!