Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebben megmutatkozo rossz...

Ebben megmutatkozo rossz gemrtika?

Figyelt kérdés

Hali.az lenne a keresem,hogy ha elolvastad a kerdesem,es a kifejteset,hogy csak akkor irj,ha van ralatasod a temara.trollokat most megkernem,hogy keressenek maguknak egy masik kerdest.nagyon szepen koszonom.

Kerdes:letezik olyan,hogy valakinrk abban nyilvanul meg az,hogy rossz a genetikaja,hogy gyakran serul vallra?vagy ez csak annak tudhato be,hogy nehezebben melegedik be a vallam,vagy tul gyengek a rotator kopeny inai,izmai?

Valaszod elore is koszonom.

Minden valaszt ertekelek.

2016. febr. 19. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy valakinek genetikailag az átlagtól gyengébb és hajlamosabb sérülni, de ezek a "genetikai" problémák általában betudhatók a rossz kivitelezésnek.

Nekem hajlamos lesérülni a derekam bal oldala. Mondhatnám, hogy genetikailag szar, ha nem emlékeznék, hogy két éve nagyon lesérítettem.

2016. febr. 19. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám hogy genetika, ha csak a vállad sérül. Lehet szabálytalanul végzed a gyakorlatot, rossz bemelegítés is. Rendesen melegíts, szánd rá az időt, használj bemelegítő krémet, ha tudsz keress meg egy normális edzőt, pár válledzésre.
2016. febr. 19. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Annak tudhato be hogy szar kivitelezéssel edzel, szar a mobilitásod.
2016. febr. 19. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a hátam sérítettem le, amikor focizáskor a jégen (téli foci volt :) ) dobtam egy olyan hátast, hogy beszorult a levegő és utána menni nem tudtam.
2016. febr. 19. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
S a mai napig hajlamos lesérülni.
2016. febr. 19. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:

A vall mobilitasa fejleszheto?

Utanna nezek,de ha esetleg tudnatok linkelni biztosan mukodo,otthon kivitelezheto modszerekrt azt ertekelnem.

Mindenki zoldel ertekelve,valaszokat koszonom.

2016. febr. 19. 23:41
 7/8 A kérdező kommentje:
[link] sziasztok :D Most neztem utanna,es talaltam egy cikket,ami jonak tunik.szerintetek?
2016. febr. 20. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:

ez inkább önismereti probléma lesz.

egyik ismerősöm sérült le vállra kb 4 havonta 2 éven keresztül pedig mindent ugyanúgy csinált mint az előző 20 évben.

aztán belátta hogy a probléma oka az hogy vén fa-sz lett,akinek már sokkal több bemelegítést és sokkal kisebb súlyokkal való munkát igényel a válla nyomásnál.

de ha jól emlékszem kis jenő is kifejti nagyjából ugyanezt a váll edzés vidijében és nála is kb utolsó gyakorlat a nyomás pont azért,hogy ne tudja nagy súllyal végezni.

2016. febr. 20. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!