Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak a fájó vállammal?

Mit csináljak a fájó vállammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap volt mell edzésem. 63 kg vagyok, 60 kg-val szériázok. Kivánvsi voltam, hogy ki birok e nyomni 80 kg-t. Nem bírtam... Az edzés ment tovább, akkor még nem fájt a vállam.

Viszont lefehvés előtt éreztem kivsit, hogy fáj, de gondoltam, reggelre elmúlik. Sajnos nem múlt el. Sőt kivsit jobban is fájt. Egész nap éreztem, de azért ma elmentem karozni. Bicepsznél fájt egykezes súlyzóval, azt nem csináltam. Rúddal nem fájt és tricepsznél sem. De egy állanfó gyenge fájdalmat mindíg érzek a bal vállamban. ( a jobbnak semmi baja)

Izületvédőt nem szedek, mert nem volt rá pénzem.

Azt olvastam, hogy a zselatin jó izületvédő. Tudom, hogy azt megelőzés céljából'kellene ennem, de már késő sajnos. Naponta mennyit egyek belőle, és hogyan készítsem?

Kb hány hétig ne edzek? Szabad lábazni?

És mit ajánlotok, mit vsináljak, hogy gyorsabban gyógyuljon a vállam?

(bocsi a rossz helyesírásért, telefonról vagyok)

2014. jan. 14. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
B+ azért várhatnál néhány napot, hogy elmúljon!
2014. jan. 16. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Valamikor az a jó ha nem pihenteted hanem nyomd rendesen az edzést.

1 hetet vagy akár 1 hónapot is kikell hagynod valamikor....

ne menj le lábazni... mert a rúd nyomja a vállad..

2014. jan. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!