Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit csináljak a vállammal...

Mit csináljak a vállammal vagy mellemmel?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesít ! Hogy nehezen tudok mellre edzeni mert a vállam nem bírja, és most mikor edzettem már a ferde pados fekvenyomásnál el kezdett fájni és ezáltal nehezen bírom nyomni szóval nagyon sz@r. Nekem a mell az egy nagyon fontos izomcsoport mit tehetnék ?: )
2012. júl. 28. 18:45
 1/10 dirtboy ***** válasza:
hanyagold azokat aminél fáj a vállad,igyál sok vizet,szedj ízületvédőt és kis súllyal erősítsd a vállad,sport orvostól kérj tanácsot hogy hogyan csináld.
2012. júl. 28. 19:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi ! De akkor nem fog fejlődni a mellem :S vagy is én semmilyen fekve nyomást nem szoktam ki hagyni :)
2012. júl. 28. 19:22
 3/10 dirtboy ***** válasza:
ja csak nem mindegy hogy szenvedsz hónapokig,akár évekig a sz ar válladdal és kicsit meg edzed a melled mindig amennyire tudod,vagy pedig helyre hozod a vállad minél gyorsabban aztán 110%osan tudod edzeni a melled is.
2012. júl. 28. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocs ez eléggé off de azonnal ez jutott eszembe a 110%-ról :D http://www.youtube.com/watch?v=uwxMjXU91Xo 2:07-től :D
2012. júl. 29. 01:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Van benne valami ! : ) De olyan lehet hogy meg erőltetem ?

Mi ez a film ?:D

2012. júl. 29. 04:37
 6/10 dirtboy ***** válasza:
nem tudom mi az oka,lehet húzódás vagy rotátor köpeny sérülés nem tudom mi az oka.
2012. júl. 29. 09:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy nekem sport orvosom nincsen csak rendes orvos.
2012. júl. 30. 13:53
 8/10 anonim válasza:

Edzd többféleképp a vállad és közben a melled is erősítsd kevesebb súllyal ! :)

Valószínűleg sok súllyal csinálod a melledzést és a vállad nem bírja vagyis hanyagoltad a válledzést ...vagy nem ?

2012. júl. 30. 23:28
 9/10 A kérdező kommentje:
hát majdnem egy szinten haladnak csak én mell edzésnél, le edzek és következő edzésre már emelek is a súlyon, de vállnál nem. : )
2012. júl. 31. 16:38
 10/10 anonim válasza:
akkor irány az orvos és vizsgáltad meg !
2012. júl. 31. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!