Mi a franc van a vállammal?
Figyelt kérdés
Kettlebellezek, és normálisan elég simán tudom fej fölé nyomni a 32 kilósat. Jobb kézzel továbbra is, de a bal kezemet mintha kicserélték volna, meg se tudja mozdítani. Sőt, kipróbáltam, és egy négy kilós súlyzót nem tudok vízszintesen kitartani, amihez amúgy tényleg nem kell nagy erő. Elszakadt valami izom a bal vállamban vagy mi ez? Semmi fájdalom nem volt egy percig sem.2011. jan. 2. 17:57
1/3 anonim válasza:
Nézesd meg egy kiropaktőrrel, vagy csontkováccsal. Lehet kiugrott a vállizmod a helyéből.
2/3 bénabéla11 válasza:
az! ilyen nagy tudósokkal nézesd meg a válladat! majd ők visszapattintják a VÁLLIZMODAT...atyaég...
pihentesd a vállad...ha nem javul menj el egy ortopéd orvoshoz!
majd az összes testépitőnek baja van a gyengébbik vállával...a testépités nem tesz jot az izuleteknek...csak ugy mint bármely más sport...talán a sakkon kivul...
3/3 A kérdező kommentje:
egek, de én nem vagyok testépítő, kb átlagos testalkatom van:D
de amúgy én is így gondoltam, h valami gyógytornásznak megmutatom
nem hiszem amúgy h valami ilyen radikális dolog történt, mint kiugrott a vállizmom, mert úgy képzelem, hogy az veszettül fájna, ennek meg semmi baja nincs, azon kívül hogy egy 10 éves gyerek ereje van benne kb
köszi a választ
2011. jan. 3. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!