Fájó térd és csukló? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem itthon edzeni/tornázni és futni is eljárok. Nem sokat futok és nem szoktam megerőltetni magam. Mégis sokszor fáj a térdem vagy a csuklóm. A guggolást, kitörést úgy tűnik nem nagyon szereti a térdem.
Igazából nem tudom mi a baj, de arra gondoltam, hogy esetleg valami porcerősítő cuccot kéne szednem? Mert tényleg szeretnék sportosabb lenni, de annak is örülnék, ha az ízületeim se mennének tönkre.
Szóval, valaki remélem tud segíteni. Ha kell a porcerősítő vagy valami ilyesmi akkor tudna valaki ajánlani? Hallottam a bodybuilder-hu-ról. Ott van olyan termék, ami nekem jó lehet?
Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 22. 10:14
1/2 anonim válasza:
Sok jó termék van, próbáld ki az Arthroxon-t vagy a Joint X-et.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. júl. 22. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!