Feszül, fáj a térdem mögötti hajlatnál. (Többi lent)?
2 napja végeztem pár nyújtást a lábammal, nem is volt vele semmi baj. Guggolást is csináltam párat. Tegnap reggelre viszont, amikor lábra álltam, éreztem, hogy egyre jobban feszül a térdem mögötti hajlat. Minél jobban kinyújtom, annál jobban feszül és fáj. Ha sokáig állok, járkálok, akkor már nem fáj, de viszont, ha sokáig ülök, fekszek és utána állok lábra, akkor el kezd megint feszülni. De egy idő után megint elmúlik a feszülés és fájdalom, ha sétálok vagy állok.
Nem tudjátok mi lehet a gond? Talán csak sima izom láz lenne? Mert, ha hozzá érek az alsó combom hátsó részéhez, akkor érzem, hogy 1 kicsit fáj, olyan fájdalom, mint amikor izomláznál szokott lenni.
Egyszer már volt ilyen nyújtás utáni nap, de 3-4 nap után már semmi gond nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!