"Öregen" amikor családot kellene már alapítanod, váltanál, hogy kimész külföldre isten háta mögötti helyre "jópénzért"?
Szóval ha a helyemben lennél:
30 -on felül vagy, nő, öregszel, jönnek a ráncok, a társkeresőkön rád sem írnak kompetens emberek (csak a korod miatt)
munkád kb 5 évig nem volt, ami normális, mire végre felvettek egy olyan helyre, ahol imádsz dolgozni, holttbiztos munkahely, de lakást pl nem fogsz belőle venni, max 60 éves korodva törlesztve. de eléldegélsz szerényen.
Jelenleg a kapcsolat teremtés, család alapítás volt az eélsődleges cél. Alakulgatnak is a dolgok úgy ahogy.
erre most jött egy külföldi állásajánlat - ismerős részéről, amiből kb 3 év alatt megvan egy lakásod akár. de akkor már 40 körül leszel...
és dolgoztam már kint anno így - egy normális,komoly kapcsolatom nem volt soha ezért. hol itthon voltam, hol kint. most megint kezdjem ezt?
Vagy nagyon kishitű vagy, vagy nagyon csúnya, ne haragudj, hogy ezt írom. Ne legyél ennyire negatív! Próbáld meg, és ne görcsölj annyira társkeresésre, mert így tuti, hogy csak rontasz a helyzeteden. Próba szerencse, és hajrá!
39/N
köszi, próbálok nem görcsölni :)
de nem vettem ki a válaszodból, hogy hajrá, de merre is?
tehát a magánéletre koncentráljak, vagy a pénzre inkább?
is-is felállás nincs.
és nem vagyok kishitű, meg ronda sem. csini, szép vagyok, még...nem attól félek, hogy nem kellek senkinek, hanem nekem nagyon ritka az, aki tetszik. és aki ráadásul komoly is.
ez a családalapításos rész azért zavar csak, hogy mégis hány évesen szülök majd, ha hány évesen lesz egyáltalán párom számolgatás miatt.
és annyi időm van gondolkodni, hogy kb 2 héten belül már fel is kellene mondanom, hogy menjek. és kb jövőhéten kell választ adnom.
jelenleg van egy kapcsolatom, amiben sok a veszekedés, nem tudom azt sem, fenntartsam e.
és alakul egy másik, amit megint nem tudok bele kezdjek e.
hát ennyire döntésképtelen mint én, nemhiszem, hogy sok ember van :(
Szerintem menj. Lényegében nincs mi itthon tartson. Van egy kapcsolatod, amit úgyis mielőbb fel kell bontani, mert csak az időd húzod vele. Van egy alakulófélben lévő, hát amiatt ne maradj itthon.
Menj ki, és ugyanott leszel, mintha itthon lennél. Csak többet keresel. Ugyanúgy kereshetsz társat, legfeljebb abban maradtok, hogy nem jöttök haza.
kint magyar társat találni, aki megfelel a nagy ő -nek, olyan mint tűt a szénakazalban. a nyelv meg annyira nem megy, hogy egy külföldivel egyenrangú kapcsolatom lehessen.
tehát a társkeresés/találás esélye nagyban leredukálódik, szinte a nullára.
ami abból is látszik nálam, hogy eddig 3 évnél hosszabb kapcsolatom nem is volt. se házasság, se semmi. eddig így éltem.
így meg biztos anyagi hátterem nincs.
de ha az van, meg családom nincs.
ez abszolút belőled fakad és szerintem mindegy,hogy merre élsz, hol laksz,mert mindenre megvan a megfelelő kifogásod. Ha kimész,akkor elbújhatsz amögé,hogy kint nem leeht normális társat tallni, ha itthon maradsz,akkor meg szenvedhetsz,hogy a mostani veszekedős, de legalább stabil, ha dobod és az újat választod,akkor meg majd jön a többi kifogás...
akkor már sokkal jobb,ha kimész és legalább pénzed lesz. mondjuk akár kimész, akár nem, menj el pszichodráma csoportba vagy egy pszichológushoz, hogy végre túllendülj az akadályaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!