Szerintetek, ha ki mennék egy magam vagy valakivel külföldre nyaralni 2 hétre találnánk munkát nem más valami szezon munkát?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy el utaznék Spanyolországba néztem a jegyeket volt 15-20 ezer közt rep. jegy. június hónapban. A cél végülis nyaralás, fürdés, város nézés, stb. De e közben keresnénk munkát, nyilván azért itthon nagyjából meg nézném azt a várost ahol esetleg találhatnák is valamit, de ha tengerparthoz megyünk gondolom sok az étterem csak akadna valami szutyok meló. A szállás meg a csillagos ég alatt volna. 24F2012. máj. 16. 12:02
1/6 anonim válasza:
Aha, jelentkezz jegybankelnöknek. Ugye ezt csak viccnek szántad?
2/6 A kérdező kommentje:
Te utolsó! Leírtam , hogy nyaralni mennék nem volna veszíteni valóm! Ha össze jönne valami meló akkor miért ne! Inkább válaszolj a kérdésre mint,hogy be durrogsz hülyeséget vagy kussolj! XD
2012. máj. 16. 12:14
3/6 anonim válasza:
Nagyon minimális az esélyed,hogy 2 hét alatt munkát találj ott ahol amúgy sincs nagy munkaehetőség.Gondolok a tengerparti munkákra.
De ha gyönyörűen beszélsz spanyolul,akkor semmit nem veszítesz (csak a nyalás örömét,és idejét) nyugodtan kilincselhetsz munka után.Hátha bejön..Bár nem Spanyolországban élek,de ha kellenek bizonyos papírok a munkához,és nincsenek akkor nem sok esélyed lesz.
(Pl: Angliában hogy tudj dolgozni,szükséged lenne bankkártyára és N.I.number card-ra) és ezeket 2 hét alatt épp hogy elintézed.
4/6 anonim válasza:
bocsika..elírtam..Nem nyalás öröme (bár kitudja???) hanem nyaralás öröme...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó nagyon! :)
2012. máj. 16. 12:24
6/6 anonim válasza:
Spanyolország nem jó,amúgy is elég nagy munkanélküliség van!De nyaralásra jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!