Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "Öregen" amikor családot...

"Öregen" amikor családot kellene már alapítanod, váltanál, hogy kimész külföldre isten háta mögötti helyre "jópénzért"?

Figyelt kérdés

Szóval ha a helyemben lennél:

30 -on felül vagy, nő, öregszel, jönnek a ráncok, a társkeresőkön rád sem írnak kompetens emberek (csak a korod miatt)

munkád kb 5 évig nem volt, ami normális, mire végre felvettek egy olyan helyre, ahol imádsz dolgozni, holttbiztos munkahely, de lakást pl nem fogsz belőle venni, max 60 éves korodva törlesztve. de eléldegélsz szerényen.

Jelenleg a kapcsolat teremtés, család alapítás volt az eélsődleges cél. Alakulgatnak is a dolgok úgy ahogy.

erre most jött egy külföldi állásajánlat - ismerős részéről, amiből kb 3 év alatt megvan egy lakásod akár. de akkor már 40 körül leszel...

és dolgoztam már kint anno így - egy normális,komoly kapcsolatom nem volt soha ezért. hol itthon voltam, hol kint. most megint kezdjem ezt?

2012. jún. 10. 12:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

tudod, tekintve hogy társkeresőkön a koromat látják, vagy 40 évesek kattintgatnak rám, vagy 20 évesek...

a saját korosztályom annyiban nem kíváncsi rám, hogy legalább a fényképet megnézze.

szóval ezért tartom öregnek magam (nem azért, mert bottal járnék,vagy hasonló dolgok miatt)

2012. jún. 14. 17:36
 22/23 anonim ***** válasza:
egy 40 éves pasival mi a gond? Én kifejezetten sármosnak tartom némelyiket! előző
2012. jún. 19. 12:30
 23/23 A kérdező kommentje:

a voltpárom, meg az azelőtti párom, meg így tovább, azok után én nem birok egy őszes "apukát" megszeretni. valahogy viszolygok tőlük. az más, ha mellettem öregszik meg valaki, mert vele együtt öregszem. én magamhoz hasonlókat keresek. reálisan kb 28 év körülinek nézek ki. eddig mindig velem egyidősek voltak a barátaim.

nem tudom miért taszítanak a kb 6-8 évvel idősebbek. ez mindig így volt nálam. hát még a még idősebbek. partnerként nem tudok rájuk nézni. ahogy most a 20 éves srácokon látom, hogy azok se rám. valahogy ezt érzem én is.

2012. jún. 19. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!